Hogy lesz ebből összeborulás, ha még álhíreket sem képesek egymással összhangban terjeszteni?

Emlékeztek még milyen hangos volt a balliberális álhírterjesztő kórus azután, hogy Orbán Viktor július 20-án hazatért Brüsszelből, ahol is megszületett a maratoni, 4 napos tárgyalások után a nagy megállapodás és ahol Orbán Viktor elérte, amit akart? Ezt most részletesen nem taglaljuk, erről írtunk egy cikket korábban, akik nem ismerik a részleteket, olvassák el. https://szamokadatok.hu/Post/1523/Megszuletett_a_megallapodas_Orban_Viktor_elerte_amit_akart

Akkor Dobrev Klára, a Momentum, az MSZP, az összes álhírgyártó propaganda azt hazudta, hogy Orbán nem érte el azt, hogy kikerüljön a megállapodásból ez a "jogállamiságos" pénzmegvonó mechanizmus, holott ez tényszerűen nem igaz, a megállapodás szövege nem tartalmaz ilyen machanizmust.
Erről pedig itt számoltunk be: https://szamokadatok.hu/Post/1529/A_baloldal_teljesen_elrugaszkodott_a_realitas_talajarol_Egymast_kovetik_a_hazug_nyilatkozatok (a cikkben ott van az eredeti dokumentum linkje is)

Ezzel szemben a mai Tranzit vitában Donáth Anna már visszavonva a Momentum korábbi hazugságait azt mondta, hogy bizony Orbán Viktor nyomására ezeket a részeket kivették a megállapodás szövegéből.

🔴 Hogy lesz így összeborulás, elvtársak?

Forrás: Dobrev hazugsága: https://youtu.be/W18XdTupGHw
Donáth Anna mai nyilatkozata (kb 1 órától) https://www.facebook.com/tranzitkozosseg/videos/354552742435934

Címkék: Videók 

Kapcsolódó