4,5 millió fölé emelkedett a foglalkoztatottak száma!

Persze vannak, akik a valóságot is letagadják

4,5 millió fölé emelkedett a foglalkoztatottak száma!

A képen látható pártok és politikusaik folyamatosan azt hazudják, hogy Magyarországon milliók éheznek, a jelenlegi válság során pedig a magyarok 35 százaléka elveszítette a munkáját. Nem vicc, itt van a korábbi cikkünk:
https://szamokadatok.hu/Post/1489/Igy_mukodik_a_balliberalis_agymosas

A valóság ezzel szemben az, hogy
📌 2002-ben 3 millió 870 ezer embernek volt munkája Magyarországon
📌 2010-ben 3 millió 732 ezer embernek volt munkája
📌 2019-ben 4 millió 512 ezer volt a foglalkoztatottak száma
📌 Jelenleg pedig 4 millió 514 ezer embernek van munkahelye.
https://szamokadatok.hu/Post/1941/Annyi_munkahelyet_kell_letrehozni_amennyit_a_virus_tonkretesz_-_nem_csak_szavak
https://www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_eves/i_qlf021b.html

Az a baloldal, amely regnálása végére 138 ezerrel nőtt a munkanélküliek száma, a munkanélküliség elérte a 11,3 százalékot, ma azt kiabálja, hogy milyen rosszak Magyarországon a munkaerőpiaci viszonyok. Hát nem szégyen?

Az a baloldal, mely egyetlen családtámogatási, munkahelyvédelmi, munkahelyteremtési vagy adócsökkentési javaslatot sem támogatott a járvány kitörése óta (de előtte sem) krumplit oszt meg "éhségmeneteket" szervez? Ezért nem érzik magukat kellemetlenül a szimpatizánsaik?

A Fidesz-KDNP kormányzása alatt 782 ezerrel nőtt azok száma, akik munkahellyel rendelkeznek, és lehet itt "közmunkásozni", persze, van az is, jelenleg a válság maitt nagyjából 100 ezer fő (előtte 60 ezer alá csökkent) , de ha ezt kivonjuk, akkor is a Fidesz-KDNP mérlege +682 ezer munkahely, az övék meg -138 ezer.

Hollik István írta:
"A legfrissebb munkaerőpiaci adatok egyértelműen azt mutatják, hogy a magyar gazdaságban sikerült megőrizni a munkahelyeket a koronavírus okozta globális gazdasági sokkhatások ellenére. A Fidesz-KDNP célja, hogy annyi munkahelyet hozzon létre, amennyit a vírust tönkretett. Magyarországnak működnie kell!"
https://www.facebook.com/hollikistvan/posts/1506968039501542

A baloldalnak kicsit több önmérsékletet kellene alkalmazniuk, ha munkahelyekről, családtámogatásról, gazdaságélénkítésről vagy a magyar nemzeti érdekekről van szó, számukra ezek idegen és ismeretlen területek.

Címkék: Megélhetés 

Kapcsolódó