23 új Mercedes-Benz Conecto G típusú csuklós autóbusz Székesfehérvárnak. (videóval)

23 új Mercedes-Benz Conecto G típusú csuklós autóbusz Székesfehérvárnak. (videóval)

Klímavédelemről nem beszélni kell, mint Karácsony Gergely, aki mesterséges dugókkal szennyezi a város levegőjét, hanem érdemi lépéseket kell tenni. és pontosan ezt teszi a kormány. Ezzel a beszerzéssel a városban használt csuklós buszok átlagéletkora 4 év alá fog menni.

Dr. Cser-Palkovics András írta:

"‼️Megérkeztek a vadonatúj csuklós buszok és még további nyolc darabot rendelünk belőlük! ‼️
Tavasszal kötöttünk szerződést a Volánbusszal 15 darab alacsonypadlós, Euro 6-os motorral szerelt Mercedes-Benz Conecto busz beszerzésére. A 15-ös kontingens első példányai meg is érkeztek, a Volánbusz pedig ajánlatot tett további 8 darab ugyanilyen jármű beszerzésére, ezt az ajánlatot már pénteken a Közgyűlés elé terjesztem elfogadásra. A 23 új busz üzemeltetése évente mintegy 120 millió forintba fog kerülni az önkormányzatnak, azonban nem állunk meg itt, a következő években a szóló buszokkal szeretnénk folytatni a buszflotta korszerűsítését, lehetőleg elektromos vagy gázüzemű járművekkel!"

🇭🇺 Videó: https://www.facebook.com/cserpalkovicsandras/videos/409587500009770

A Számok oldalon korábban beszámoltunk arról, hogy a Volánbusz összesen 3200 új buszt vásárol és helyez forgalomba országszerte 2022-ig. A kormány összevonta a különböző Volán társaságokat, ezzel egy országos, kiválóan működő, jól szervezhető vállalat jött létre, ennek eredményeit már az utasok is élvezhetik. Az erről szóló cikkünk:
https://szamokadatok.hu/Post/255/A_Volanbusz_megujul

Ezek pedig hasonló átadások:
🇭🇺 Győr: https://szamokadatok.hu/Post/1860/Debrecenben_gyartott_buszokat_adtak_at_Gyorben
🇭🇺 Zalaegerszeg: https://szamokadatok.hu/Post/1785/2022-ig_osszesen_3200_uj_buszt_allit_forgalomba_a_tavaly_oktober_ota_orszagos_szolgaltatast_nyujto_Volanbusz
🇭🇺 Budapest: https://szamokadatok.hu/Post/1912/30_uj_csuklos_Mercedes_busz_Budapestnek_60_a_videki_varosoknak

Címkék: Környezetvédelem 

Kapcsolódó