A baloldal 10 éve bohóckodik, 10 éve hátráltatja a munkát

A baloldal 10 éve bohóckodik, 10 éve hátráltatja a munkát

Hol járnánk most, ha az elmúlt 10 évben az időnk, energiánk és pénzünk jelentős részét nem arra kellett volna fordítanunk, hogy a baloldal hazugságait cáfoljuk, a baloldal fejlődést, munkát megnehezítő, bennünket gáncsoló lépéseit kivédjük és megakadályozzuk? Nekik igazából nincsenek is érveik azzal kapcsolatosan, hogy a jelenlegi, 10 éve tartó polgári kormányzás miért lenne rossz a magyar emberek számára, ők csak azt tudják, hogy nekik miért rossz: nekik azért rossz, mert 10 éve nem tudnak lopni, nem tudják lezülleszteni és kiszolgáltatni Magyarországot idegen az érdekeknek.

Mi ellen lázadtok, elvtársak? A családtámogatási rendszer ellen? Az adócsökkentések ellen? Az új beruházások ellen? Az óvoda / iskola / bölcsőde / orvosi rendelő felújítások ellen? Nem tetszenek az ingyenes tankönyvek, az ingyenes gyermekétkeztetés? Nem tetszenek a megépített autópályák, utak, hidak? Nem tetszik a 13. havi nyugdíj visszavezetése? Nem tetszik a kórházfejlesztés? Nem tetszik a hitelmoratórium a járvány alatt? Esetleg a 10 éve tartó reálbérnövekedés a problémátok, vagy az otthonteremtési támogatások?

Ne bohóckodjatok: mondjátok el, hogy ti hogyan csinálnátok! Megtartanátok-e a jelenlegi támogatásokat, vagy nem? Kitől vennétek el és kinek adnátok? Az, hogy O1G az világos, de attól, hogy Orbán helyett más lesz a miniszterelnök, nem oldódik meg semmi! Ennyire hülyének nézitek a híveiteket, hogy "óegygéztek", és közben titkoljátok, hogy esetlegesen hatalomra kerülve, ti mit csinálnátok másképp?
Korrupcióval vádoljátok a kormányt, de hol vannak a perek? Hol vannak a feljelentések? Ki lop? Hol lop? Ha tudjátok, hogy valaki lop, jelentsék fel. ha nem jelentitek fel, akkor csak hazudtok.

Jól mondta Menczer Tamás: „A MUNKAHELYEKET A VÍRUS MELLETT A BALOLDALTÓL IS MEG KELL VÉDENI”

A képen egy pár "akciójuk", melyek most hirtelen eszünkbe jutottak, ennél persze sokkal több volt. A megmozdulások támogatottságán is látszik, hogy a magyar emberek teljesen másképp gondolkoznak, mint ők.

📌 1. "Autós teljes útzár": A Facebookon hangos, 11 ezer fős csoport szervezett egy autós blokádod, mely csúfosan megbukott. Nagyjából 40 ember gyűlt össze néhány autóval, a rendőrök, meg minden épeszű ember csak nevettek rajtuk. Az egyik szónok bevallotta, hogy neki 3 lánya van. Komolyan "rendszert akarsz buktatni"? Te, aki közel 2 millió forintot teszel zsebre évente csak az adókedvezmény és a családi pótlék formájában? Te, aki ingyen kapod a tankönyveket, az étkeztetést, jogosult vagy 7 üléses új autó vásárlására, jogosult vagy legalább 20 millió forint vissza nem térítendő otthonteremtési támogatásra? Készen állsz arra, hogy a baloldal hatalomra kerülése esetében az ismét lenullázott családtámogatásokat más forrásból pótold? A gyerekeidnek milyen sorsot, milyen életet, milyen országot akarsz hagyni? Családbarát vagy magyarellenes országot? Szégyelld magad!
Itt a videó: https://vk.com/video-164595398_456239314
https://szamokadatok.hu/Post/996/Minden_a_csaladtamogatasrol_-_Teljes_lista_a_baloldali_alhirek_ellen

📌 2. A Gődény-féle maszkellenes tüntetés: itt is "országos demonstrációról" volt szó, közben egy bármilyen vidéki "ÁFÉSZ"-ban többen vannak szombaton, mint ahányan ezen a tüntetésen voltak. Mi ellen tüntettek? Nem akartok élni? Szerintetek a maszkviselést Orbán találta ki? Nézzetek már szét a világon, ez a pandémia a teljes emberiséget sújtja, minden országban pontosan ugyanilyen intézkedéseket vezettek be, hogy megvédjék az emberek életét. Szerintetek a maszkviselés olyan nagy áldozat annak érdekében, hogy honfitársaink ne halljanak meg, és Magyarország maradjon működőképes? Gődény egy sarlatán, ő nem is orvos, felveszi a fehér köpenyt, a Facebookon 100 ezer követője meg istenként tiszteli - de csak ott. A maszkellenes tüntetésre mégsem mentek el, hiszen ciki lenne maszkban tüntetni a maszk ellen, maszk nélkül meg gyávák voltak tüntetni, mert bár Gődényt bálványként imádják, a vírus létezését az épeszű emberek nem tagadják.
Még a Kincses Gyula vezette, jelenleg álhíreket terjesztő MOK is elhatárolódott a sarlatánoktól.
https://szamokadatok.hu/Post/1839/A_MOK_felvette_a_kesztyut_a_sarlatanokkal_szemben
https://szamokadatok.hu/Post/1826/Stop_Godeny

📌 3. No NAT: Emlékeztek mekkora hisztéria volt a közösségi médiában? 25 ezer aláírást gyűjtöttek az új Nemzeti Alaptanterv ellen, előbújtak mindenféle országosnak látszó, a valóságban néhány tucat embert tömörítő gittegyletek, mint pl. a PDSZ, a Történelemtanárok egylete, a Magyartanárok egyesülete, stb. aztán amikor tüntetést szerveztek, ott voltak vagy harmincan. A "gigatüntetés" megbukott, a lőtéri kutyát nem érdekelte ez az egész hisztéria, mert az emberek értették, hogy a NAT nem ellenünk, hanem értünk változik.
A PDSZ a DK pártpolitikai fegyvere, a feladatuk minden, oktatással kapcsolatos intézkedés támadása. Bojkottálták az érettségit, majd számon kérték a kormánytól, hogy miért nem volt szóbeli, de még a pedagógusok béremelése ellen is tiltakoztak, kevesellték, közben azt nem akarják látni, hogy idén nagyon sok ember nem kapott béremelést, a pedagógusok, az orvosok, a rendvédelmisek, a szociális dolgozók igen. Az állam lett a leghumánusabb munkáltató.
https://szamokadatok.hu/Post/1831/A_balliberalis_korus_uvoltozese_ellenere_elindult_az_uj_Nemzeti_Alaptanterv_szerinti_oktatas
https://szamokadatok.hu/Post/377/PDSZ_oriastuntetes_es_orszagos_ellenallas
https://szamokadatok.hu/Post/1377/A_Nemzeti_Kormany_valsagban_sem_hagyja_cserben_a_dolgozokat

📌 4. Kövér László elleni hisztéria. Mit is mondott Kövér László? A Házelnök azt mondta a baloldali politikusnőkre, hogy "Nincs annál elszomorítóbb, amikor egy gyűlölettől eltorzult női arcot lát az ember férfi létére." és teljesen igaza volt. Szabó Tímea, Gurmai, Vadai, Szél, Bangóné, Kunhalmi és a többi viselkedése felháborító és elszomorító. Így egy hétköznapi ember sem viselkedhet bármilyen közösségben, egy országgyűlési képviselő meg főleg, nekik példát kell mutatniuk. A baloldali képviselők akkor nem tiltakoztak, amikor cimboráik lámpavasaztak vagy patkányoztak. Itt egy videó a baloldal sértegetéseiről, természetesen nem teljes, hiszen ennél sokkal több van. Mire ment ki ez a hiszti? Természetesen csak egyről szól: kormányellenesség és az orbánfóbia növelése.
https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/704667863679652
https://szamokadatok.hu/Post/941/Kikre_tekint_szanalommal_Kover_Laszlo
https://szamokadatok.hu/Post/903/Amikor_a_balliberalis_erzekenyitett_politikusok_NEM_tiltakoznak

📌 5. Hadházy O1G-s, dudálós tüntetése „Dudálj, hogy Orbán is hallja!” szlogennel. A mai napig nem értjük, mi volt ezzel a céljuk a járvány első hullámában. Talán az, hogy mivel építő jellegű tevékenységükkel annak hiányában nem tudnak a sajtóba szerepelni, így kitalálnak ilyen bohóckodást, mert azzal bekerülhetnek a figyelem középpontjába. A tüntetés KRESZ és jogszabályellenes volt, ezért meg is kapták a rájuk kiszabott büntetéseket, melyek kifizetésére természetesen a szimpatizánsaiktól tarháltak pénzt. Parlamenti képviselő létükre nehézséget jelentene számukra a milliós fizetéseik mellett egy 250 ezer forintos büntetés kifizetése? Tudják, hogy jogszabályellenes, amit csinálnak, mégis megtették, és amikor az előre tudható bírságot megkapták, akkor meg tarhálnak? Szégyen!
https://szamokadatok.hu/Post/1771/Szel_Bernadett_megkapta_melto_bunteteset
https://szamokadatok.hu/Post/932/Hadhazy_szabalyt_sert_majd_gyavan_tarhal
https://szamokadatok.hu/Post/865/Szabalysertesi_eljaras_indult_az_indokolatlan_dudalok_ellen

📌 6. "k..va erős képek" az MTVA székházban. A magukat forradalmároknak képzelő baloldal természetesen itt is a nőket küldte előre, és megpróbálták elfoglalni az MTVA székházát. Természetesen itt is a Momentum, Hadházy és Szél Bernadett voltak a főszervezők, nekik nem rend kell, hanem anarchia, vér, ők a zavarosban szeretnek halászni. Erről írtunk egy véleménycikket, amiben leírjuk, mire készül a baloldal, hogyan radikalizálja a táborát, miért viselkednek így a politikusok és mi ezzel a céljuk. Egyet minden esetre szögezzünk le: Magyarországon van 50 ezer rendőr, 30 ezer Honvéd, 10 ezer tartalékos katona és legalább 500 ezer tettre kész hazafi, és közösen megvédjük az MTVA-t is és Magyarországot is. Itt nem lesz se "Maidan", se "Minszk", se "Arab tavasz"
https://szamokadatok.hu/Post/1876/Ez_most_nem_Szamok_hanem_egy_velemeny_Mielott_reagal_kerjuk_olvassa_el_a_cikket
https://szamokadatok.hu/Post/1684/Utcai_zavargasokra_az_MTVA_elfoglalasara_puccsra_keszul_Hadhazy_Akos

Címkék: Baloldali rombolás 

Kapcsolódó