A baloldali megélhetési pártoknak és politikusoknak mindösszesen 260 ezer ívet sikerült összelopkodniuk

A baloldali megélhetési pártoknak és politikusoknak mindösszesen 260 ezer ívet sikerült összelopkodniuk

Hatalmas sikerként állítják be, valójában nem az, hiszen a kérdőíveket 1 millió 793 ezren töltötték ki és küldték vissza a Kormányhoz. Ennek a mennyiségnek csupán a 14,5 százalékát sikerült a baloldalnak összelopkodnia. Nem leszünk demagógok, nyilván volt a begyűjtött ívek között elég sok, amit a megtévesztett híveik önként adtak nekik át, de az is tényszerűen igaz, hogy több alkalommal lebuktak szervezett akcióikkal, postaládákból lopták ki az íveket, kukába dobták az emberek személyes adatait, rengeteg postaládába meg sem jöttek az ívek, mert már kézbesítés közben "lábuk kerekedett" A Számok szerkesztői között is vannak sokan, akik meg sem kapták postai úton az ívet.
Azt is homály fedi, hogy vajon hány ívet sikerült nyomdai úton lemásolniuk, hiszen az ív nem egy védelmi elemekkel ellátott nyomtatvány, hanem egy sima A4-es nyomtatott papír, egy jobb minőségű otthoni nyomtatóval is sokszorosítható.

A Momentum pedig kifejezetten büszke arra, hogy 4 ember 1 éves munkaidejének megfelelő időt azzal töltöttek, hogy összegyűjtsenek 85 ezer ívet. Ha a Momentum ezt az időt valami hasznossal töltötte volna, például faültetéssel, idős, rászoruló embereknek való segítéssel, esetleg szemétszedéssel, vagy legalább azzal, hogy nem csinálnak semmit, akkor sokkal több támogatóra tehettek volna szert. Ez a 4 ember 1 éves munkaidejének megfelelő óra csak a Momentum számai, a többi megélhetési párttal és politikussal, aktivistáikkal közösen vajon hány ember hány évnyi munkaidejét pocsékolták el a semmire?

Szégyen ez a baloldal! Komolyan csak ennyire futja? Csak rombolni, másokat hátráltatni, gáncsolni tudnak? Miért nem végeznek építő jellegű tevékenységet? Csak egy kicsit, csak mutatóba, legalább "k. erős képek" kedvéért....

Az, hogy mennyire szánalmasak, a legjobban Gelencsér Ferenc posztja mutatja, mely 13 óra alatt mindösszesen 10 megosztást és 92 hangulatjelet ért el. Ez is azt mutatja, hogy még a saját szimpatizánsaik körében sem aratott osztatlan sikert a Nemzeti Konzultáció ellehetetlenítésére tett - mint utólag kiderült - sikertelen kísérletük.

Forrás: (Gelencsér posztja, nyugodtan írjátok le neki a véleményeteket) https://www.facebook.com/gelencser.ferenc.momentum/posts/337604664257095

A hivatalos végeredmény: https://www.facebook.com/alexandraszentkiralyi.gov/posts/191078432406699

Hadházy videója a "hatalmas sikerről" https://www.facebook.com/hadhazyakos/videos/4385721478166291

Címkék: Baloldali rombolás  Momentum 

Kapcsolódó