Gyurcsányné - most jól figyelj! "Reggel, éjjel meg este" nem hazudni kell, hanem dolgozni!

Ez neked szól, személyesen a Számok alapítójától

Gyurcsányné - most jól figyelj! "Reggel, éjjel meg este" nem hazudni kell, hanem dolgozni!

A milliárdos Gyurcsányné, aki folyamatosan azért dolgozik Brüsszelben havi nagyjából 5 millió forint közpénzért, hogy lejárassa Magyarországot, eljárásokat kezdeményezzen Magyarországgal szemben, hazudjon (pontosan úgy, mint a férje) "reggel éjjel meg este" a következőket nyilatkozta az ATV-ben:

„A gyenge forint és az infláció miatt brutálisan mennek föl az árak. Épp azon gondolkodtam valamelyik nap, hogy néztem a gyümölcs- és zöldségárakat, hogy valószínűleg Magyarországon gyerekek százezrei fognak úgy felnőni, ha minden így marad, hogy mondjuk málnát nem kóstolnak. Háromezer forint egy kiló málna. Kinek van erre Magyarországon pénze?” – kérdezi az ATV-ben Gyurcsányné Klára.

Figyelmesen olvasd ezeket a sorokat, egy egyszerű magyar ember, egy vidéki mezei munkavállaló, adófizető írja ezt.

Tudod, Klára, a dolog az úgy néz ki, hogy a jelenlegi politika középpontjában a munka és a magyar családok állnak. Neked ezek a szavak ismeretlenek, mert amikor lehetőséget kaptatok kormányozni, sem a munkavállalást, sem a családalapítást nem ösztönöztétek. Regnálásotokat 250 ezer új munkanélküli, 11,3%-os munkanélküliség, devizacsapda, rablóprivatizáció, IMF hitel, áremelések, egekbe szökő rezsiárak jellemezte. Na akkor valóban lehetőségünk sem volt arra, hogy saját otthonunk legyen, családot alapítsunk, gyermeket vállaljunk, és adott esetben vegyünk egy kis málnát.

2010 óta, szemléletváltás következett be. Mi ugyanazok az emberek maradtunk, ugyanúgy vidéken élünk, dolgozunk, adót fizetünk, szeretjük a hazánkat, tiszteletben tartjuk annak törvényeit és hagyományait, csak közben lehetőséget kaptunk arra is, hogy gyarapodjunk. A kormány családpolitikájának, adócsökkentéseinek, otthonteremtési támogatásainak köszönhetően saját, tehermentes otthonunk lett, lettek gyönyörű, okos gyerekeink, lett saját kertünk, új autónk. 2010 előtt álmodni sem mertünk róla, hogy valaha is saját kertes házunk lesz, mára ez valósággá vált. Az adókedvezmények, az ingyenes tankönyvek, a családi pótlék, az ingyenes óvodai étkezés, a rezsi árának 25 százalékkal való csökkentése és az ár 7 évvel ezelőtti befagyasztása, a béremelések, az adócsökkentések mind hozzájárultak ahhoz, hogy ma már NEM VAGYUNK FÖLDÖNFUTÓK - bármennyire is szeretnétek, hogy azok legyünk mi is, és minden magyar család. Bennünket nem tudtok már megvenni egy "zsák krumplival", de tudjuk, hogy ez a célotok. Nektek kiszolgáltatott, segélyeken élő emberekre van szükségetek, mert csak azokat tudjátok hülyíteni ilyen "alapjövedelem" meg ehhez hasonló dilettáns, demagóg baromságokkal.

A "málnát" (most formálisan értjük, bármiről legyen szó, amit meg lehet venni, vagy meg lehet termelni) nem a kormánytól kell várni! A "málnáért" dolgozni kell - keményen, reggeltől estig, látástól vakulásig. Nem hazudni kell "reggel éjjel meg este", hanem DOLGOZNI, és akkor lesz "málna", lesz minden.

Ha munka van - minden van, és szerencsére munka ma van Magyarországon. Még a járvány ellenére is 650 ezerrel többen dolgoznak ma Magyarországon, mint a ti időtökben. A kormány nem "málnát" ad, hanem lehetőséget teremt arra, hogy mindenki meg tudja vásárolni, vagy megtermelhesse a "málnát", és innentől kezdve ez mindenkinek a személyes hozzáállásán múlik. Ha valaki akar tanulni, dolgozni, fejlődni, mert váltani annak érdekében, hogy magának és családjának jobb körülményeket teremtsen, az boldogulni fog. A ti támogatóitok pedig 70 éve csak a markukat tartják, és most épp "a zorbántól" várják, hogy adjon nekik.

Az ingyenélés, a munkakerülés, a segélyalapú társadalom véget ért, és azt a munkaalapú társadalom váltotta fel.

Ideje lenne felnőnöd a feladathoz, és ha már szerinted vannak olyan gyerekek, akik nem esznek málnát, a milliárdjaidból igazán meglephetted volna őket egy pár szemmel. Mi pedig most megyünk a kertbe, mert megérett a körte, le kell szedni.
A képen a saját termésünk látható! A körúton belül lakó híveidnek meg azt üzenjük, hogy költözzenek vidékre, mert a vidéki élet csodálatos! ❤️🇭🇺

Nem tisztelettel:
A Számok alapítója.

Címkék: SzamokAdatok  Vélemény 

Kapcsolódó