Ez most nem Számok, hanem egy vélemény. Mielőtt reagál, kérjük olvassa el a cikket

Ez most nem Számok, hanem egy vélemény. Mielőtt reagál, kérjük olvassa el a cikket

Minden jel arra mutat, hogy antidemokratikus puccsot, utcai zavargásokat, árnyékkormányzást készít elő a baloldal. Fekete-Győr András annyira megijedt a héten bejelentett honvédelmi fejlesztésektől, hogy előre menekült, és elárulta, mi a tervük.

A véleményünket írjuk le, aki nem ért ezzel egyet, kommentben nyugodtan írja meg, hogy miért.
Most nem lesznek számok, viszont ez egy olyan dolog, amiről feltétlenül beszélni kell. Fekete-Győr András, a Soros hálózat által pénzelt Momentum vezetője ma bejelentette, hogy "Ellenzéki operatív törzset" hoz létre, ami a gyakorlatban egy a hivatalos Operatív Törzzsel párhuzamosan működő, annak nevét viselő árnyékszervezet, ha úgy tetszik árnyékkormányzat lesz.

Fekete-Győr és a baloldal többi vezetője tökéletesen tisztában vannak azzal, hogy demokratikus úton - választásokon - nagyon kicsi az esélyük a győzelemre, helyzetük gyakorlatilag kilátástalan, mivel az emberek többsége józanul gondolkodó, a hazáját szerető patrióta, ezért egyéb módszerekhez fognak folyamodni a hatalom antidemokratikus módszerekkel való megszerzése érdekében. Elsőre erősnek tűnhet ez az állítás, de figyelve az elmúlt időszak eseményeit, és a környező országokban ugyancsak sorosék által pénzelt hatalomátvételek, illetve hatalomátvételi kísérletek kronológiáját, minden jel arra mutat, hogy Magyarországon is erre készül az ellenzék. Emlékezzünk arra is, ami Venezuelában történt, ahol a venezuelai ellenzék vezetője, Juan Guaidó nagyjából 1 évvel ezelőtt közölte, hogy árnyékkormányt állít fel, hogy megfossza Nicolás Maduro elnököt a hatalomtól, mivel szerinte Maduro csalással nyerte meg az elnökválasztást. Guaidó az amerikai kormány bábja, az árnyékkormányt több szomszédos ország is elismerte, ezzel durván beavatkozva Venezuela belügyeibe. Ezért is szerencsétlennek tartottuk azt, amikor egy másik ország nyilvánosan nem fogadja el egy szuverén állam választási eredményét, mert ezzel durván beavatkozik annak belügyeibe. Azt, hogy ki legyen az elnök, a miniszterelnök azt az adott népnek kell eldönteni, másoknak pedig tudomásul kell venniük a nép választását.

A baloldal tehát bejelentette az ellenzéki operatív törzset. (Ennek a „szervnek” a neve Belorusziában „Koordinációs tanács”, Ukrajnában meg „a Maidan tanácsa” volt.) Innen már csak egy lépésre van az, hogy meg is kapják Brüsszelből a pénzt, amiért egy éve lobbiznak, és magánhadsereget építsenek, választási vereség esetén pedig bejelentsék, hogy az eredményt nem fogadják el, csalás volt, és elkezdjék ugyanazt csinálni, mint jelenleg a belorusz ellenzék, 2014-ben pedig az ukrán ellenzék tette: polgári engedetlenségre szólítanak fel, sztrájkokat szerveznek országosan, megbénítják a termelést és a közlekedést, bankpánikot okoznak ezzel beindítják a durva inflációt, és közben hangosan kiabálják, hogy aki nem velünk van, az ellenünk van. És jönnek majd mindenféle országok, akik bejelentik, hogy nem ismerik el a választásunk eredményét, sőt akár szankciókkal is sújthatják a legitim kormányt.

Az ilyen fajta ellenállás el tud jutni egy olyan pontra, amikor a sorozatos megfélemlítések miatt azok is melléjük állnak, akik korábban ellenük voltak, csupán azért, mert féltik a munkahelyüket, a családjukat, önmagukat. Gyurcsányék folyamatosan fenyegetik a „fideszeseket” és ezt nem hiába teszik: világossá akarják tenni azt, hogy ha nekik potenciális esélyük lesz a hatalom átvételére, akkor jobb, ha mindenki elhallgat, és melléjük áll, mert aki nem ezt teszi, az retorziókkal néz szembe.

Ukrajnában a puccs össze is jött, az elnök gyáva volt, nem adott parancsot a tüntetések leverésére, fegyvertelen rendőröket küldött az utcára, nem biztosította a határvédelmet, ezért külföldről pénzzel, fegyverrel, kiképzett utcai harcosokkal segítették sorosék az általuk feltüzelt tömeget, és ezért a demokratikusan megválasztott hatalmat átvehette egy puccskormány. Az eredményeket mindenki ismeri: 14 ezer halott, polgárháború, területvesztés, IMF hitel, gazdasági csőd, infláció, 5 millió kivándorolt álláskereső, teljes morális és gazdasági válság. A másképp gondolkodókat a mai napig üldözik nyelvi, politikai, vallási, etnikai alapon. Több politikust, újságírót, közszereplőt egyszerűen megöltek vagy elüldözték az országból. Ezzel fenyegetnek bennünket is Gyurcsányék.

Lukasenko már nem volt gyáva, ő az elején megmutatta, hogy Minszkben nem lesz kődobálás, Molotov-koktélok, középületek elfoglalása. Mára egyfajta állóháború alakult ki, a kezdeti hév csillapodott, az ellenzéki tüntetések ereje, létszáma csökken, a termelés is visszaállt, az élet kezd visszatérni a normális kerékvágásba. Lukasenko a választás másnapján fokozott határ-ellenőrzést rendelt el, mert tisztában volt azzal, hogy a tüntetők országon belül nem jutnak sem pénzhez, sem fegyverhez, ezért a külföldről való ellátást kell megakadályozni. Bízunk benne, hogy az évekig tervezett és korlátlan mennyiségű pénzzel finanszírozott puccs elmarad Belorussziában. Nem Lukasenkot védjük, ezt szögezzük le, csak nem értünk egyet az utcai zavargások, megfélemlítések, politikai tisztogatás módszerével, és azzal sem értünk egyet, amikor más országok beavatkoznak egy ország belpolitikájába.

Azért tartottuk fontosnak erről beszélni, mert mi követtük az ottani eseményeket (és nem az indexen!) ezért viszonylag objektív képünk van arról, hogy a jelenleg Magyarországon tapasztalható események milyen irányba mutatnak. Fel kell készülnünk lélekben, anyagilag, és az eszközöket tekintve is minden lehetséges forgatókönyvre, mert a baloldal ki van éhezve: 10 éve nem tudnak lopni olyan mennyiségben, mint ahogyan azt szeretnék, 10 éve nem tudják törvényi szintre emelni Magyarországon azokat az ideológiákat, devianciákat, melyeket erőszakkal terjesztenek az egész világon. 10 éve fejlődik és erősödik Magyarország, és ők értik, hogy minél tovább fennmarad ez az állapot, annál nehezebb lesz a dolguk, hogy antidemokratikus eszközökkel a hatalmat átvegyék.

A videóban halottak után nem lepődnénk meg, ha ennek a bizonyos ellenzéki operatív törzsnek jelképesen a megtévesztett hallgatók által elfoglalt Színház- és Filmművészeti Egyetem épülete lenne a székhelye. Kijevben is az egyetemistákat küldték utcára első körben, és addig provokálták a rendőröket, amíg párat közülük nem tartóztattak le, megvoltak a szakrális áldozatok, és utána napról napra hevítették a tüntetések hangulatát. Az is kiderült, hogy az első halálos áldozatok nem a téren lévő rendőrök vagy a tüntetők golyóitól haltak meg, hanem felbérelt mesterlövészek lőttek le mindkét táborból egy pár embert, hogy tovább nőjön az egymás iránt érzett gyűlölet, mivel mindkét fél azt hitte, hogy a másik lőtt.

Beszéltünk a jelekről, nos, mire gondolunk?

Hadházy Ákos utcai zavargásokra, az MTVA elfoglalására készül, 100 ezer embert akar utcára vinni, Gyurcsány földönfutóvá akarja tenni azokat, akik nemzeti érzelműek, és akik a nemzeti kormányt támogatják, Bródy Gábor deportálná Magyarországról azokat, akik nem úgy táncolnak, ahogy ők fütyülnek, A Momentumos Szarvas Koppány Bendegúz lámpavassal fenyeget bennünket, a járvány kellős közepén utcai tüntetéseket szerveztek, 2019-ben megpróbálták elfoglalni az MTVA székházat, megpróbálták ellehetetleníteni a kormány és az állampolgárok közötti párbeszédet a konzultációs ívek ellopásával, az index műbalhéval létrehoztak még egy ellenzéki médiumot, és közben szerveztek egy kormányellenes tüntetést, folyamatosan démonizálják a kormány tagjait és a Miniszterelnököt, végighazudták a járványt, kórházi rémhíreket terjesztettek, bohóckodtak mindenféle táblákkal meg sípoltak a Parlamentben, megpróbálták idehaza is összeugrasztani a romákat és a magyarokat (BLM, Gyöngyöspata), az élet minden területén keresik a feszültségkeltés lehetőségét, és hazugságokkal, álhírekkel ugrasztják egymásnak a nyugdíjasokat a dolgozókkal, a vidékieket a városiakkal, a szegényeket a gazdagokkal, a keresztényeket más vallásúakkal, stb. Mindezt azért teszik, hogy a táborukat egyre erőszakosabb cselekedetekre neveljék, hiszen amit szabad a képviselőnek, azt nyilván szabad az állampolgárnak is. Ha ők büntetlenül életveszélyes fenyegetéseket fogalmazhatnak meg, akkor más is, nem? Ha ők büntetlenül elfoglalhatnak egy középületet, akkor más is, ugye? Ennek lehetünk most a szemtanúi a SzFE esetében.

És végül egy nagyon fontos jel: figyeljék meg, hogy a Rendőrséget és a Honvédséget nem piszkálják. Ott nem megy a Lőrincezés, a korrupciózás, a diktatúrázás, nem kifogásolják a honvédségi és a rendőrségi fejlesztéseket, egyáltalán a szájukra sem veszik e két testületnek a nevét. Vajon miért? A színes forradalmak egyik kötelező eleme az, amikor nőket, gyerekeket előre küldve, virágokkal, macikkal a kezükben, sírva kiabálják, hogy "(ország neve) rendőr velünk van!", adott estben ez a "Magyar rendőr velünk van" lesz, vagy "Magyar honvéd velünk van". A 2019-es MTVA-s balhé közben is mentek már a főpróbák, az utcán meneteltek, és kiabálták, hogy "gyertek velüünk"

A következő lépés a szakrális áldozat lesz (ha lesz - reméljük nem!)
USA-ban Floyd volt az, Kijevben pár tucat rendőr és tüntető, akiket távcsövessel szedtek le háztetőkről, Belorussziában is addig provokálták a rendőröket, amíg nem halt meg egy tüntető. Szakrális áldozat nélkül nincs puccs, ez a forgatókönyv része.

Reméljük tévedünk, és a ma bejelentet „ellenézéki operatív törzs” nem más, mint egy újabb része a baloldali agónia szappanoperájából. Ha mégsem, és a fent leírtak beigazolódnak, akkor egyet leszögezhetünk: Magyarországot megvédjük, a magyar demokráciát, a szabad választás lehetőségét fenntartjuk, az utcai politizálás, zavarkeltés, árnyékkormányzás, csalások, egyéb erőszakos cselekedetek módszereit elítéljük, ha ilyenek előfordulnak Magyarországon, akkor a fegyveres testületeket arra fogjuk kérni, hogy ezeket már az elején számolják fel, és ne történhessen meg nálunk az, ami megtörtént Ukrajnában.

Kérjük írják meg kommentben véleményüket, nagyon érdekel!
Ha Önök is így látják, osszák meg ezt a cikket.

Szilárd meggyőződésünk, hogy a politika helye nem az utcán van, hanem a Parlamentben, mindenfajta utcai zavargást, a magyar állam demokratikus berendezkedésének gyengítését, zavargások és egyéb antidemokratikus lépések előkészítését elutasítunk, azokkal szemben, akik ilyet terveznek pedig jogi eszközökkel való határozott fellépést kezdeményezünk

Köszönjük!.

PS: A két, illetve három említett ország (Ukrajna, Venezuela, Belorusszia) mellett fel lehetne még sorolni több tucat egyéb országot is, ahol ezzel a forgatókönyvvel, külső finanszírozással és külső nyomásra döntötték meg a kormányt, és importálták a demokráciát. Mindenhol pusztulás, háború, vér és szegénység váltották fel a korábbi stabil rendszereket. Kadhafi kivégzését még élőben közvetítette is a "függetlenobjektív, szabad, liberális" sajtó, és mi van most ott.... Demokrácia? Nem - pusztulás.

Forrás: https://mandiner.hu/cikk/20200910_ellenzeki_operativ_torzset_allitana_fel_a_momentum_vezetesevel_a_demokratikus_ellenzek

Címkék: Vélemény 

Kapcsolódó