Tovább durvul a helyzet, a gondolatrendőrség elérte az Oscar-díj intézményét is

Várjuk a SzFE tüntetők, és a "Kultúra nemzeti alap" profilképes réteg kiállását a szabad filmgyártás mellett!

Tovább durvul a helyzet, a gondolatrendőrség elérte az Oscar-díj intézményét is

Majd ők megmondják, hogy milyen filmet kell készíteni! Vajon a "mellőzött kisebbségek" alatt a lepkevadászokra, a bélyeggyűjtőkre, esetleg a pirkadatfutókra gondoltak? Mennyi és milyen kisebbségről kell szólnia innentől kezdve minden "nagy" filmnek? Volt már ilyenre példa, amikor központilag mondták meg, hogy miről szabad filmet készíteni és miről nem - úgy hívták, hogy kommunizmus.

📌Barack Obama 7 országot bombázott, Afganisztán, Pakisztán, Líbia, Jemen, Szomália, Irak, Szíria. Ennek ellenére Nobel-békedíjjal tüntették ki. Nevetséges!
https://edition.cnn.com/2014/09/23/politics/countries-obama-bombed/index.html
https://www.nobelprize.org/prizes/peace/2009/press-release/

📌 Greta Thunberg lett a 2019-es év embere. Nem volt egyetlen kiemelkedő elnök, tudós, kutató, mérnök, orvos, fizikus sem, aki a díjat megérdemelte volna, így maradt a kicsi Gréta, aki egy 25 évvel korábban elhangzott beszédet tudott csak hibásan felolvasni.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Azz_év_embereinek_listája
https://www.origo.hu/nagyvilag/20191001-a-baloldal-mar-1992ben-is-kihasznalt-egy-kislanyt-a-klimaceljai-megvalositasa-erdekeben.html

📌 Az Eurovíziós Dalfesztivál már rég nem a művészetről, a dalról és a legjobb előadóról szól. A rendezvény évről évre politikai töltettel rendelkezik, a versenyt az nyeri, aki ellene kevesebb lejáratókampány folyik szerte a világon. A rendezvényen olyan balliberális ideológiák propagálót részesítik előnyben, mely ideológiák távol állnak tőlünk. 2017-ben például a Kijevben rendezett eseményen nem engedték be az ukránok az orosz versenyzőt. Belegondolni is rossz, hogy ha mondjuk Magyarországon lenne a fesztivál, és mi nem engednénk be a holland versenyzőt. Akkor mi történne?
https://parameter.sk/eurovizio-nem-engedik-be-az-ukranok-az-orosz-versenyzot
https://ujszo.com/kultura/kisebb-botrany-az-eurovizion

📌 Most az Oscar-díj presztízse veszett oda, mivel a feltételek keményen szűkítik az alkotói szabadságot, a díjra pályázó rendezők, filmet csak az előre definiált szempontok alapján alkothatnak, nem lehet ám csak úgy, bármiről! majd ők megmondják, hogy mi a jó téma, és mi a rossz, ki a jó szereplő és ki a rossz....
https://444.hu/2020/09/09/2024-tol-csak-azok-a-mozik-kaphatjak-a-legjobb-filmnek-jaro-oscart-amikben-szerepet-kapnak-mellozott-kisebbsegek

Vicc ez a világ. Maradjunk meg magyarnak, Hazánkat pedig őrizzük meg gyermekeink számára olyannak, amilyen most: szabadnak, demokratikusnak, kereszténynek és ideológiamentesnek.
Túléltük Trianont, túléltük a fasizmust, túléltük a kommunizmust - a liberalizmust is túl fogjuk élni.

Címkék: Politika 

Kapcsolódó