Pozitív kampányt folytat Koncz Zsófia, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei 6. számú országgyűlési egyéni választókerület fideszes jelöltje

Pozitív kampányt folytat Koncz Zsófia, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei 6. számú országgyűlési egyéni választókerület fideszes jelöltje

Zsófi nagyon bölcsen döntött, és nem állt be a baloldalhoz hasonlóan gyűlöletkampányt folytatni. Zsófia kihívója, a jobbikos Bíró László, aki mögé felsorakozott a teljes moslékkoalíció, reggeltől estik hazudnak Zsófival kapcsolatosan és megpróbálják teljesen ártatlan dolgok miatt is lejáratni. A kirekesztő kijelentéseket tevő, fenyegetőző Bíró emberei nemrég feljelentették Zsófit a helyi választási bizottságnál, amiért Zsófi feltöltött a Facebook oldalára egy képet, amin két gyerekkel volt lefotózva. Mi ezzel a baj, kérdezhetné bármelyik épeszű ember? A Kormányunk politikájának középpontjában állnak a magyar családok és a családtámogatás, nyilván Zsófi is ezt szerette volna üzenni a képpel, de még ezért is regényeket írtak róla a baloldali álhírgyártó lapok. Nekik nem fontosak a magyar gyerekek, nekünk igen!

Az ellenfele lejáratása helyett Zsófi a munkára koncentrál: még csak jelölt, de máris rengeteget tett a választókerület érdekében. A teljesség igénye nélkül:

1. Zsófi több mint 1000 tanszercsomaggal segítette a szerencsi tanulók iskolakezdését! https://www.facebook.com/dr.Koncz.Zsofia/posts/250052409743938
2. Találkozást kezdeményezett Szilvai Józseffel, a Magyar Közút vezérigazgatójával, hogy átnyújtsa részére petíciójukat a Tiszalúci Polgármesteri Hivatalban.
A több mint 2000 aláírást tartalmazó petíció a Tiszalúc-Tiszadob közötti útszakasz felújítására vonatkozik – vezérigazgató úr megígérte, hogy a Magyar Közút kiemelten kezeli az ügyet és hamarosan elkezdi a munkálatokat.
https://www.facebook.com/dr.Koncz.Zsofia/videos/740775286483026
3. Jelenlétével és felszólalásával népszerűsítette a Borsodi Vágtát, ahol a helyi fejlesztésekről is említést tett
https://www.facebook.com/dr.Koncz.Zsofia/videos/892452801278059
4. Zsófi céljaként tűzte ki a 37-es út kétszer kétsávosítását, ezzel kapcsolatosan Szerencsen válaszolt az állampolgárok kérdéseire.
https://www.facebook.com/dr.Koncz.Zsofia/posts/254423622640150

Összegezve: Mi azt látjuk, hogy Zsófi felkészült és hatalmas tenni akarás van benne. Édesapjának köszönhetően a térség sokat fejlődött, és Zsófi ezt a munkát szeretné folytatni. A kampányhoz sok sikert kívánunk, olvasóinkat pedig arra kérjük, hogy támogassátok őt azzal, hogy kedvelitek az oldalát, megosztjátok az ott megjelent tartalmat, hiszen így sokkal több emberhez eljut az információ.
A választókerület lakosságát pedig arra kérjük, hogy menjenek el szavazni! Nincs semmi fontosabb a választás napján annál, mint hogy eldöntsük, hogy a fejlődést vagy a baloldal hatalmi harcait és a pénz kitalicskázását választjuk. A bizonytalan szavazókat pedig arra kérjük, hogy nézzék meg a megvalósult fejlesztéseket, és a média helyett a szemüknek higgyenek.

Hajrá, Koncz Zsófia 🇭🇺❤️

Címkék: Politika 

Kapcsolódó