Két irány van, és mi döntjük el, melyiket választjuk

Két irány van, és mi döntjük el, melyiket választjuk

Szokolya egy kis község Pest megyében, a Szobi járásban, lakosságának száma nem éri el a 2000 főt, de a trend növekedést mutat. A településen egy nagyon régi, romos orvosi rendelő működőtt, melyet a baloldali kormány természetesen nem újított fel, mert ők a pénzt másra költötték. Például elloptak 160 milliárd forintot a 4-es metrón, vagy 2853 milliárd forintot az M6-es autópálya építkezésén.

A Nemzeti kormány hozzájárulva a település életszínvonalának javulásához az egészségházat felújította, az intézmény 2018 óta, már két éve zavartalanul működik. A fejlesztésről Rétvári Bence számolt be Facebook oldalán, mi pedig kiegészítettük a hallottakat és a Számok oldal stílusához igazítottuk a tartalmat.

Megújult az egészségház, a betegellátás a 21-ik század elvárásainak megfelelő környezetben történik. Az intézményben háziorvosi és fogorvosi rendelés egyaránt helyet kaptak. Megújult 12 utca, energetikai korszerűsítésre került sor, tornaterem épült az iskolához, fel lesz újítva az óvoda és a bölcsőde, tankert jött létre, és még sok egyéb fejlesztésre is sor került az 500 millió forintos állami támogatásnak köszönhetően.

Hajrá Magyarország! 🇭🇺
Hajrá vidék! 🇭🇺

Forrás:https://www.facebook.com/RetvariBence2018/videos/1428908794164312
https://bit.ly/2R1CC65
https://hu.wikipedia.org/wiki/Szokolya
http://szokolya.hu/kozossegi-elet/galeria/category/7-szokolya-egeszseghaz-atadas

Címkék: Egészségügy 

Kapcsolódó