A balliberális kórus üvöltözése ellenére elindult az új Nemzeti Alaptanterv szerinti oktatás

A balliberális kórus üvöltözése ellenére elindult az új Nemzeti Alaptanterv szerinti oktatás

A képen egy első diák ingyenes tankönyv- és munkafüzetcsomagja, összesen 15 darabos csomagja.
❤️Ezúton köszönjük Magyarország Kormányanak, hogy ingyenessé tette a tankönyveket, és ezáltal minden magyar diáknak egyenlő esélyeket biztosított a tanuláshoz.

Azt is érdemes megemlíteni, hogy a mindenkinek járó ingyenes tankönyvek mellett ingyenes tanszer csomagot is kapnak a rászoruló iskolások, ezért senki sem marad "az út szélén" A rászorulók ingyenesen, a nagycsaládosok féláron étkeznek, a gyerekek felújított, vagy új iskolákba járhatnak, élvezhetik az új tornatermeket, tanuszodákat, sportpályákat.

Amikor még mi voltunk diákok, a kilencvenes évek végén, kétezres évek elején akkor bizony kemény pénzeket fizettek szüleink minden tanév elején a tankönyvekért. Egy átlagos tankönyvcsomag ára 20-25 ezer forintba került, a minimálbér pedig 50 ezer körül mozgott. Akkor nem sírt senki, hogy milyen rossz a kormány, mindenki szépen csendben húzott még egyet a nadrágszíján és megvette a könyveket.

Sosem volt még olyan jólét mint most! Ennyi fajta és ekkora mértékű családtámogatás, adókedvezmény, otthonteremtési lehetőségek, vissza nem térítendő támogatások, autóvásárlási program, SZJA mentesség, ingyenes étkezés, stb stb stb.

Most sokkal könnyebb szülőnek lenni, mint 10-20 éve volt!

🇭🇺 Családtámogatás, teljes lista: https://szamokadatok.hu/Post/996/Minden_a_csaladtamogatasrol_-_Teljes_lista_a_baloldali_alhirek_ellen
🇭🇺 Videó: https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/556505975240465
https://szamokadatok.hu/Post/1777/Minden_gyerek_egyenlo_eselyekkel_kezdheti_a_tanevet

Címkék: Oktatás 

Kapcsolódó