A baloldalnak semmi sem fontos, ők a megosztó politika hívei voltak és azok is maradtak

A baloldalnak semmi sem fontos, ők a megosztó politika hívei voltak és azok is maradtak

Soproni Tamás mindenféle furcsa zászlókat akaszt ki a Terézvárosi önkormányzat ablakába. Neki ma, 2020-ban, a koronavírus-járvány és a gazdasági válság kellős közepén az a legfontosabb, hogy társadalmi feszültséget keltsen, hogy kirekessze az önkormányzat épületéből a magyar emberek túlnyomó többségét.

Az ott egy állami közintézmény, milyen jogon szűkíti le az abba az épületbe várt állampolgárok körét? Talán azok, akik nem olyanok, nem mehetnek be? Miért kell nekünk a közintézményeinken a Nemzeti zászlónkon kívül bármi mást elviselnünk?!

Szerintünk egyetlen zászlónk van, ami egyesít, ez a Nemzeti zászlónk, minden egyéb zászló megosztó és súlyosan sértő a magyar társadalom többségére nézve.

A baloldalnak pontosan ez a célja, a megosztás. Időseket hergelnek fiatalok ellen, romákat magyarok ellen, orvosokat betegek ellen, zsidókat keresztények ellen, fehéreket feketék ellen, és még lehetne sorolni.

Módszerük "oszd meg és uralkodj", erről bővebben ebben a cikkben írtunk: https://szamokadatok.hu/Post/1075/Oszd_meg_es_uralkodj_-_semmi_sem_valtozott_a_Romai_birodalom_ota

2022-ben a Haza lesz a tét! Ha nem akarjuk, hogy ezek a Parlamenten is lecseréljék a zászlót, akkor mindenkinek ki kell nyitnia a száját! Elég volt meghunyászkodásból! Ha hallgatunk, ha elfogadjuk a devianciákat, akkor ők fognak nyerni, és az elmúlt 10 év alatt keserves munkánk árán elért eredményeinket lenullázzák egy év alatt, az országot meg visszavetik 20-30 évvel a fejlődés útján.

Ébresztő, Magyarok! 🇭🇺

Címkék: Politika 

Kapcsolódó