A baloldal tizedik éve minden családtámogatást elutasít és támad

A baloldal tizedik éve minden családtámogatást elutasít és támad

Ha a baloldalt valóban egy percig is érdekelné a gyermekes családok megélhetése, akkor támogatták volna az eddigi családvédelmi és gazdaságvédelmi intézkedéseket, a családi adókedvezmény bevezetését és bővítését, a kisgyermekes családokat segítő támogatásokat, a devizahitelek eltörlését, az otthonteremtési támogatások bevezetését és az ingyenes tankönyvprogram bevezetését - reagált a nagyobbik kormánypárt Bangóné Borbély Ildikó (MSZP) nyilatkozatára.

A baloldal tizedik éve minden családtámogatást elutasít és támad, ha rajtuk múlna, akkor ma se ingyenes tankönyv, se családi adókedvezmény, se családvédelmi intézkedések nem lennének - írta a Fidesz.

Kiemelték, hogy a baloldal kormányzása alatt is sorozatos megszorításokkal sújtotta a gyermekeseket, elvette tőlük a családi adókedvezményt, devizahitelekbe, eladósodásba taszították őket, duplájára emelték a munkanélküliséget, és hagyták, hogy a piaci szereplők a családok kárára a tankönyvek árán is nyerészkedjenek.

A Fidesz-KDNP kormányzása óta egyre bővülnek a családtámogatások, a járvány okozta válság ellenére is növeljük a gyermekesek támogatását, megvédjük a magyar emberek munkahelyét és a szeptemberben induló tanévben már minden általános és középiskolai tanuló ingyen kapja a tankönyvet - húzták alá a lapunkhoz eljuttatott közleményben.

Forrás: https://www.magyarhirlap.hu/belfold/20200813-fidesz-a-baloldal-tizedik-eve-minden-csaladtamogatast-elutasit-es-tamad

bangóné hazugságait pedig ezen a linken lehet meghallgatni, csak erős idegzetűeknek ajánljuk, és csak evés után, különben elmegy az étvágy. Szerinte "brutálisan nőtt a munkanélküliség", a valóság pedig az, hogy 1 hónapig a korábbi 3,5% helyett 4,6% volt, mára a munkanélküliség ismét 4% alatt van. Amikor valóban brutálisan nőtt, az az ő kormányzásuk idejében, 11,3%-ra

Videó: https://www.facebook.com/mszpfb/videos/750177895768779

Címkék: Politika 

Kapcsolódó