Utcai zavargásokra, az MTVA elfoglalására, puccsra készül Hadházy Ákos

(+ hangfelvétel)

Utcai zavargásokra, az MTVA elfoglalására, puccsra készül Hadházy Ákos

Szerinte mivel 50 ezer rendőr van Magyarországon, ezért 100 ezer tüntető puccsot tud végrehajtani, erőszakos eszközökkel át tudják venni a hatalmat. Ezt nyilatkozta az anarchista balliberális képviselő a Klubrádió adásában.

Egyre több irányból halljuk azokat a hangokat, látjuk azokat a törekvéseket a baloldalon, hogy ők bizony antidemokratikus eszközöktől sem fognak megriadni, ha azt látják, hogy továbbra sincs meg az elegendő támogatottságuk (honnan is lenne...) A Libanoni és a Fehéroroszországi események árnyékában előjött a magyar politikai közélet legalja is, és puccsal, törvénytelenséggel, erőszakkal és antidemokratikus, nyilvánvalóan vért és áldozatokat követelő hatalomátvételre készülnek.

Hadházynak üzenjük: az 50 ezer rendőr mellett több százezer magyar hazafi fogja megvédeni a demokráciát. Itt nem lesz "maidan"! A rendbontókat befogjuk és a hatályos törvények alapján velük szemben intézkedni fogunk.

Hadházy Ákos
Magyarországon rend lesz, ezt jól jegyezd meg! Magyarországon négyévente van országgyűlési választás, a következő négy évre a kormány ott kap mandátumot. Semmilyen egyéb módja ennek nincs és nem is lesz. Ha azt hiszed, itt eljátszod a kijevi forgatókönyvet, nagyon tévedsz. Nagyon-nagyon tévedsz!

Forrás: (teljes hangfelvétel) https://www.klubradio.hu/adasok/hadhazy-akarhany-lista-lehet-amig-nem-akarnak-tenni-szazezren-a-rendszer-ellen-113592

Címkék: Hírek 

Kapcsolódó