Donáth Anna és a többi magyar ballib az anarchiát és az indokolatlan forradalmat támogatják Fehéroroszországban

Donáth Anna és a többi magyar ballib az anarchiát és az indokolatlan forradalmat támogatják Fehéroroszországban

Arról, hogy mi és miért történik ma Fehéroroszországban beszámoltunk ebben a cikkben:
https://www.facebook.com/…/photos/10914131…/191604615650013/

Arról is írtunk, hogy erről miért kell tudnunk, miért kell értenünk az eseményeket, és miért fontos előre felkészülnünk a legrosszabb forgatókönyvre.

A balliberálisok, amennyiben demokratikus választáson nem tudnak győzni, akkor polgárháborúval, "maidannal", "arab tavasszal" próbálják meg a hatalmat magukhoz ragadni. Ez egy bevált módszer, és jelenleg Minszkben ugyanat a forgatókönyvet játsszák le, amit 6 éve Kijevben. A különbség csak annyi, hogy Janukovics gyáva volt rendet tenni, Lukasenko nem lesz gyáva.

Donáth Anna szerint a választáson hatalmas vereséget elszenvedő és jelenleg az utcákon randalírozó, gyújtogató, kődobáló csőcselék a “bátor fehéroroszok”. Ha ők győznek, az demokrácia, ha ők buknak, az diktatúra. nem tudjuk, mire készülnek a balliberálisok sorosékkal a zsebükben, de mi bármilyen áron megvédjük Magyarországot az esetlegesen randalírozó csőcseléktől.

Donáth Anna: Minszkben nem lesz "Maidan", de Budapesten sem! Magyarországot megvédjük - bármilyen áron. Nem leszünk gyávák, ha kell, mi is utcára fogunk menni, nem csak a rendőrök és a katonák. Eszetekbe ne jusson itt utcai zavargásokat szervezni, mert gyorsak leszünk, határozottak és hatékonyak. Magyarországon rend lesz, ezt jól jegyezzétek meg.

Forrás: https://www.facebook.com/…/photos/29870244…/898447337310989/

Címkék: Kettős mérce  Momentum 

Kapcsolódó