Több ezer ember a Nyíregyházi Állatkertben: tombol a mélyszegénység

Több ezer ember a Nyíregyházi Állatkertben: tombol a mélyszegénység

Senki ne higgye azt, hogy csak a Balatonon és a vízpartokon vannak tömegek. Szerkesztőink közül ketten is családjaikkal meglátogatták ma a Nyíregyházi Állatkertet, és a következőket tapasztalták:

- Az állatkert Magyarország egyik legnagyobbja, a fejlesztési forrásokat láthatóan jól használták fel, és a táblán feltüntetett "befektetés a jövőbe" szlogen valóban igazolja magát.
- A több száz kocsira méretezett parkolóban szabad hely nem volt, a vendégek már a Sóstói út két oldalán parkoltak több száz méter hosszan
- Bár a belépő magyar viszonylatban nem olcsó (egy 4 tagú család esetében 9-10 ezer forint) a pénzt láthatóan jól használja fel az üzemeltető, hiszen az állatok rendben vannak tartva, hatalmas kifutóik vannak, egyes esetekben (pl. medvék) egy egyhektáros erdő áll rendelkezésükre.
- A viszonylag drága belépő ellenére láthatóan nem okoz gondot a belépők kifizetése, ahogy írtuk, nem csak a parkoló volt tele, de az állatkert környezetében a főút mindkét oldalán parkoltak autók több száz méter hosszan
- Az állatkert területén mérsékeltek az árak, 600 forint egy kürtőskalács, 350 egy kávé, 350 egy üveg üdítő, 300 egy gombóc fagyi.

Sok ezer "Lőrinc" élvezi az állami támogatással évente megvalósuló fejlesztéseket a Nyíregyházi Állatkertben. Ez az a hely, ahová érdemes visszatérni, mert mindig van valami új, valami érdekes. A látott tömeg is igazolja ezt.

Az álhírek helyett a saját szemünknek higgyünk.
Hajrá Magyarország, Hajrá Magyarok! 🇭🇺🇭🇺🇭🇺

Címkék: SzamokAdatok  Vélemény 

Kapcsolódó