Lefasisztázta Müller Cecíliát a 444.hu újságírója

Lefasisztázta Müller Cecíliát a 444.hu újságírója

Minél jobban támadják a Tisztifőorvos asszonyt a balliberálisok, annál biztosabbak vagyunk benne, hogy ő egy kiváló szakember!
Tiszteletet Müller Cecíliának! 🇭🇺🇭🇺🇭🇺

Tovább folytatódik a balliberálisok sértegető hadjárata, ma ismér a Tisztifőorvos asszonyba kötöttek bele. Ellentétben Karácsony Gergellyel, aki a mai napig nem járt a Pesti úti idősek otthonában, a Tisztifőorvos asszony a kora ellenére oda is elmegy, ahol közvetlenül veszélynek van kitéve.

Az országos tisztifőorvos szerint az illegális migránsok belépése hazánk területére járványgócok kialakulásához vezethetne. Bede Márton szerint azonban Müller Cecília „a szó legszorosabb értelmében fasiszta”.
Amint arról mi is beszámoltunk, Müller Cecília röszkei sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, hogy az illegális migránsok Magyarországra való belépése járványgócok kialakulásához vezethetne. Az országos tisztifőorvos szavaira Bede Márton, a 444.hu újságírója is reagált közösségi oldalán. „Remélem senkit nem lep meg, hogy a nyunyókás nagymutter valójában a szó legszorosabb értelmében fasiszta” – írta.

Forrás: https://mandiner.hu/cikk/nyomtatas/20200806_lefasisztazta_muller_ceciliat_a_444_ujsagiroja

🔴 A sértő poszt ezen a linken érhető el. Mondjátok meg a 444 propagandistájának, mi a véleményetek róla.
https://www.facebook.com/martonbede/posts/2557707171208381

Címkék: Hírek 

Kapcsolódó