Dübörög tovább az index nevű hazugsággyár osztódása körüli álhírgyártás

Dübörög tovább az index nevű hazugsággyár osztódása körüli álhírgyártás

Összegezve: az index, meg úgy általában a ballib propagandamédia annyira független, hogy a magyarországi baloldali pártok, a sorosbérenc NGO hálózat mellett most már Brüsszeli pénzzel is ki lesznek tömve alaposan, és tudjuk: aki fizet, az rendeli a zenét.

Annak ellenére, hogy a Kormány még kommentálni sem akarja a kamufüggetlen index körüli műbalhét, Cseh Katalin továbbra is azt hazudja egy külföldi lapnak, hogy Orbán keze van benne. A valóság természetesen az, hogy az indexen a Momentum és a DK vesztek össze, ezért most lett mindegyiknek egy saját indexe, a régi mellé lesz egy új, erről korábban ebben a cikkben írtunk.
https://www.facebook.com/…/photos/10914131…/190127905797684/

Fény derült a Momentum mestertervére, Cseh Katalin mutatta be.

Elképesztő, sok mindenről árulkodó cikket írt a Politico.eu-ban Cseh Katalin (Momentum). A politikus lényegében azt várja el az Európai Uniótól, hogy kezdje el finanszírozni a magyarországi baloldali médiát. Mindezt persze a demokrácia védelmében.

Már Cseh írásának címe is sokatmondó: „Magyarország szabad médiájának jövője az EU pénzétől függ”. Szerinte ugyanis Budapest sajtószabadsággal szembeni támadásainak megfékezésére Európa legjobb eszköze a támogatások kontrollálása. A politikus valótlanságoktól hemzsegő kirohanásában hozzátette, Magyarország legnagyobb hírportálja főszerkesztőjének elbocsátásával Orbán Viktor oligarchái a független média utolsó bástyáját is lebontották. – A pénz jobban beszél, mint a szavak, vagyis ha az EU törődik a magyar szabad médiával, akkor segíteni kell finanszíroznia azt – javasolta Cseh Katalin. Azt, hogy ezt miképpen képzeli el a momentumos képviselő nem részletezi, de talán jobb is.

Cseh szerint egyébként az európai konzervatív elit blokkolja Brüsszelt abban, hogy megvédhesse közös európai értékeinket a magyar miniszterelnök kegyetlen támadásaitól. – Azok, akik szerint a magyar szabad sajtó eróziója egy távoli kis ország problémája, tévednek, ugyanis Orbán exportálja propagandagépezetét, és kormánybarát médiamágnásai a Balkánon is lépéseket tesznek. Kemény kérdéseket kellene feltenni a síró újságírók fájó képsorai kapcsán azoknak, akik lehetővé teszik ezt Orbánnak. Ezek az újságírók ugyanis megérdemlik Európa támogatását – írja rendhagyó cikkében a Momentum politikusa.

Forrás: https://magyarnemzet.hu/belfold/feny-derult-a-momentum-mestertervere-cseh-katalin-mutatta-be-8478825/

Címkék: Politika 

Kapcsolódó