2022-es választás: élünk, vagy meghalunk

2022-es választás: élünk, vagy meghalunk

Sokak szerint még messze van a következő választás, és korai erről beszélni. Szerintünk nem korai, a győzelem nem az utolsó 6 hétben fog eldőlni, a győzelemért most kell tennünk - mindannyiunknak. A saját pecsenyék sütögetése helyett össze kell fognunk, különben végünk. Erős a kormány támogatottsága, de volt egy október, ami megmutatta, hogy ha nem vesszük kellően komolyan a feladatot, akkor az egész országból "Budapest, Göd, vagy Miskolc" lesz.

A napnál is világosabb, hogy Gyurcsány (és Gyurcsányné) célja a baloldali teljes (diktatórikus, ha úgy tetszik) hatalom átvétele. Leszámoltak a Jobbikkal és az MSZP-vel, az LMP, a Párbeszéd és a Márki-Zay Mindenki Magyarországa mozgalma annyira súlytalanok, hogy említésre sem méltóak. A Mi Hazánk jelenleg egy Fideszellenes párt, és így a baloldal malmára hajtják a vizet a megosztó politikájukkal, ám támogatottságuk ugyancsak csekély. Egyetlen ellenfele van a magyarokat lenéző, rémisztő képződményeknek tituláló DK-nak - a Momentum.

Néhány napon belül már a második csatájukat vívják az önkormányzati választáson látszat-együttműködést szimuláló és a híveiket ezzel keményen átverő balliberális, nemzetáruló és nemzetromboló pártok. Az egyik az index körüli farokméregetésük volt, mely közben a megszűnéstől féltett indexből mindjárt lett kettő is. A másik csata pedig hónapok óta zajlik Gödön, de ma egészen érdekes fordulatot vett: kamuvideók helyett most hamisított hangfelvételekkel feszült egymásnak a DK és a Momentum. Egyik párt sem tette közzé a teljes beszélgetést, csak kiragadott, összevágott, hamis részletekkel manipulálják a közvéleményt. Részletesen ezekről a forrásnál, de most nem is ez a lényeg.

2022-ben két irány lesz előttünk. Az egyik a biztos fejlődés, a gyarapodás, Magyarország és a magyar emberek oldalán álló Fidesz-KDNP, "Nekünk Magyarország az első" jelmondattal, mely jelmondat mindent magába foglal, ami nekünk szent és sérthetetlen: a hazánk, a családunk, az alaptörvényünk, a keresztény kultúránk, a magyar nyelvünk, a nemzeti gondolkodásunk, a jövőnk.

A másik út a nemzetáruló, nemzetromboló, a magyar érdekeket alamizsnáért eladó DK, melynek egyik jelmondata az "Európa, maradunk", a másik a "Legeurópaibb párt" Egyik jelmondat sem Magyarországról, a magyar emberekről szól. Gyurcsány kijelentette, hogy "Nekem az, hogy magyar, nem jelent semmit". Ezt a mentalitást képviseli a pártja is, és mindenki, akik oda belépnek, akik a DK színeiben politizálnak, azok ezen mentalitás mentén élik mindennapjaikat, teszik napi teendőiket. A DK és úgy általában a baloldal szinte minden egyes nap tesznek valamit, ami szembe megy a népünk, az országunk érdekeivel, ami megnehezíti a fejlődés útján végzendő amúgy sem könnyű dolgunkat, ami rengeteg erőforrást, időt és ideget emészt fel a nemzeti oldalon, mivel a hazugságaikat cáfolni kell, a gáncsolásaikat ki kell védeni, és ezek gyakran hosszú hónapokig tartó jogi procedúrák. Közben járhatnánk már sokkal előrébb, ha ezek a balliberális politikusok élükön Gyurcsánnyal és a DK-val nem tennének keresztbe nekünk minden egyes nap. Emlékezzünk, mit tettek a járvány idején, emlékezzünk, hogy folyamatosan eljárásokat, pénzelvonást sürgetnek Magyarország ellen Brüsszelben, emlékezzünk, hogy bár most ellenzékben vannak, mégis sértegetnek, vagyonelkobzással és börtönnel fenyegetnek bennünket. Mi lesz, ha kormányra kerülnek? A politikusok, a gazdagok túlélik, de mi lesz velünk - egyszerű, fizetésből élő emberekkel? Belegondolni is rossz! Akik átélték felnőttként a 2002-2010 közötti időszakot, azok meséljék el a fiataloknak az élményeiket, meséljék el, hogy milyen volt munkanélkülinek lenni, milyen volt eldönteni, hogy a gázt fizetjük be, vagy élelmiszer veszünk a családnak.

Két választás, két út áll előttünk: maradunk magyarnak, megőrizzük hazánk szuverenitását, területi épségét, határai biztonságát, a magyar családok nyugodt életét, a folyamatos fejlődést és a magyarságunkat, vagy feladjuk mindezt, nem megyünk el elegen szavazni, mert épp fontosabb dolgunk is akad, mint "holmi választásokra járni", és hagyjuk, hogy az ellenség (nem elírás - ellenség. Azok után amit ők tettek az elmúlt 30 évben, ők már nem ellenzék, ők ellenség) átvegye a hatalmat és elvegye a jövőnket. Nem hagyjuk!

Mi nem részt venni megyünk
Mi győzni megyünk!
Gyertek velünk! 🇭🇺🇭🇺🇭🇺

Forrás: https://mandiner.hu/cikk/20200805_nyilt_haboru_kezdodott_a_dk_es_a_momentum_kozott_godon
https://szamokadatok.hu/Post/1541/Fuggetlensegrol_beszelnek_kozben_egy_ceg_belso_ugyeibe_avatkoznak_bele

Címkék: Politika 

Kapcsolódó