Legyen “Facebook-törvény” a kibersztálinizmus ellen!

Elegünk van a véleményszabadság korlátozásából! A közösségi hálózatok nem írhatják felül a magyar törvényeket. Ha támogatod, oszd meg

Legyen “Facebook-törvény” a kibersztálinizmus ellen!

Abszurd: támadják a kormányt, mert védi a véleményszabadságot.

Sérti a véleménynyilvánítás szabadságát a Facebook indokolatlan cenzúrája
AZ ADATVÉDELMI HATÓSÁG ELNÖKE JAVASLATOT TETT ARRA, HOGY A KORMÁNY ALKOSSON JOGSZABÁLYT A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁRÓL

Nem kellett sokat várni arra, hogy a baloldal kiforgassa Péterfalvi Attilának, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság vezetőjének javaslatát. A NAIH elnöke azt tanácsolta, hogy a kormány alkosson a közösségi médiáról jogszabályt, amely szerint csak alapos indokkal lehet felfüggeszteni közösségi profilokat, és a magyar hatóság felülbírálhassa ennek jogosságát.

Ahogy a Magyar Nemzet korábban megírta, újabb indokolatlan profilfelfüggesztési hullám söpör végig a Facebookon, amely amellett, hogy a szólásszabadságot sérti, sok esetben az információáramlást és a munkavégzést is akadályozza. Péterfalvi Attila elmondta, hogy létre kellene hozni egy magyar hatósági eljárást, amelynek során a magyar hatóság kötelezi a Facebookot az indokolatlan letiltások felülvizsgálatára, hogy a véleménynyilvánítás valóban szabad maradjon.

A Jobbik pedig kapott az alkalmon, hogy a javaslat tartalmát kiforgatva, a kormány ellen hergelje az embereket. Elsőként Stummer János reagált Péterfi javaslatára, szerinte a Facebook a kormány következő áldozata, amit ki akar végezni az Index után.

De itt nem állt meg az identitászavarban szenvedő párt. A minap a Jobbik Magyarországért Mozgalom közösségi oldalán kijelentette, hogy a kormányfő nem tűr ellenvéleményt, sőt új célt tűzött ki maga elé: miután leszámolt a sajtószabadsággal, a Facebookot akarja korlátozni. Majd a bejegyzésében végzett egy rövid felmérést is, amelyben arról érdeklődött, hogy szükség van-e arra, hogy a magyar emberek tömegesen utcára vonuljanak, amennyiben a Fidesz korlátozza a Facebook magyarországi hozzáférését. A naiv és tudatlan tömeg, mely a Jobbikot követi nem érti, hogy nem a Facebook hozzáférésének a korlátozásáról van szó, hanem pont ellenkezőleg, a cél az az, hogy a Facebook mindenki számára hozzáférhető legyen, a véleményszabadság pedig ne legyen korlátozva.

PS: A Jobbiknak, Gyurcsánynak, és a többi anarchistának üzenjük: mi is utcára tudunk és fogunk menni, ha kell, és mi többen leszünk, és erősebbek leszünk, mert mi a hazánkat védjük.

ADD TOVÁBB, HA TÁMOGATOD.

Forrás: https://magyarnemzet.hu/belfold/abszurd-tamadjak-a-kormanyt-mert-vedi-a-velemenyszabadsagot-8462526/
https://magyarnemzet.hu/belfold/velemenynyilvanitast-sert-a-facebook-indokolatlan-cenzuraja-8451747/

Címkék: Média  Vélemény 

Kapcsolódó