Valóság a Balatonról - az álhírek ellen

Valóság a Balatonról - az álhírek ellen

Egyik kedves olvasónk Siófokon járt, hogy nyaraljon a családjával, és persze azért is, hogy közben saját szemével lássa azt, amiről már több cikkünkben is írtunk. A Balaton környékén, csakúgy mint mindenhol máshol a világon van ingyenes, olcsó, és drága szolgáltatás is. Mindenki megtalálja a neki megfelelőt ár/érték arányban.

A mellékelt képek Siófokon készültek, részletezzük:

- Ingyenes, több kilométer hosszú strand.
- Ingyenes parkolók, WC-k, öltözők, tusolók a strandon.
- Homokos félsziget a gyerekek szórakozásáért
- 1200 forint egy menü (leves, második. A képen elvitelre kért 2 adag második szerepel, összesen 4 szelet rántott hússal és 2 szelet rántott hallal, a levest külön nem fotózta le). Csak úgy mellékesen, ennyibe kerül egy menü bármelyik vidéki munkahelyi menzán is, Budapesten drágább.
- 300 forint egy gombóc fagyi
- Folyamatos rendőri, vizimentő és polgárőri jelenlét.
- Az olvasónk szálláshelyén (Luxury Apartment Hotel Siófok) 27 ezer forintba került naponta egy 4 ágyas kétszobás, teljesen felszerelt apartman 50 méterre a víztől (a képen háttérben) 2 WC-vel, 2 klímával, terasszal, kertkapcsolattal, kinti és benti medencével, jakuzzival, szaunával, ingyenes parkolóval, WIFI-vel, napi takarítással. Ezek mind benne voltak a napi 27 ezer forintban. A szálláshely természetesen minden létező SZÉP-kártyát elfogad.

A strand tiszta volt és gondozott, 10 méterenként kukák, szemét sehol, fű lenyírva, a rendre a strandolók is vigyáztak. A korlátozás ellenére sok külföldi turista is volt a környéken, de a külföldi rendszámú kocsikból általában magyarul beszélő emberek szálltak ki, ezek jó eséllyel külföldön dolgozó magyarok lehettek.

Kálmán Olga hiába gyártotta a hazug videóját, Kocsis-Cake Olivió hiába hazudta, hogy több ezer forint egy Lángos, a teljes baloldal hiába próbálta lejáratni a magyar turizmust és különösen a Balatont - a Balaton köszöni, jól van! Folyamatosak a dugók és a torlódások az M7-es autópályán, a közös tengerünk továbbra is mindenkié.

Forrás: A számok olvasójának képes beszámolója. A képek szabadon terjeszthetőek.

Címkék: Vélemény 

Kapcsolódó