Egyre mélyebbre süllyed a DK - már azt sem tudják, miről hazudnak, az újabb álhírüket közben 1000 világtalan osztotta meg

Egyre mélyebbre süllyed a DK - már azt sem tudják, miről hazudnak, az újabb álhírüket közben 1000 világtalan osztotta meg

A DK szerint az oktatáspolitika feladata az épület akadálymentesítése - no comment. Az iskolák épületeit nem az oktatáspolitikusok modernizálják, hanem az iskolafelújítási program keretein belül, Széchenyi 2020 pályázatokon keresztül történik többek között az akadálymentesítés is, de hagyjuk is ezt az apróságot.

Miről is van szó, hogyan működik a vágyvezérelt álhírgyártás:
A baloldali fakenewsmédia apró pici kis álhírmorzsákat gyárt, melyeket a baloldali pártok, jelen esetben a DK, különböző összevetésekben időről időre elővesznek, és azon túl, hogy a közölt adatok hamisak, az állítások hazugak, ezeket az álhír-mozaikokat még olyan módon is rakják egymás mellé, hogy elolvasva a posztert a tudatlan, sötét emberekben felháborodást váltsanak ki.

A képen egyetlen állítás sem igaz, de haladjunk sorba.

📌 1. 7,5 millió "sok": Erről egy külön cikkben írtunk, miközben a baloldal és az álhírgyártó propagandájuk azt írja, hogy sok a 7,5 millió, a valóságban az akadálymentesítés már folyamatban van. Tehát nem elkezdték, nem kitalálták, nem kiírták a pályázatot, nem terveztetik, ezek már mind megvannak. A kivitelezés van folyamatban. Az állítás így nem igaz.
https://szamokadatok.hu/Post/1598/Hazugsag_hogy_az_egyhazi_iskolak_tobb_penzt_kapnak_es_egy_egyhazi_iskolaban_tanulo_diakra_negyszer_annyi_penz_jut

📌 2. 360 millió Matolcsy szobraira: A műalkotások abba a Postapalotába kerülnek majd, amelyet a baloldal elprivatizált, a Nemzeti Kormányunk meg visszavásárolta, és most régi pompájába helyreállítják a műemlék épületet. Az épületben pénzmúzeum lesz, tehát a szobor nem Matolcsyé, hanem egy múzeum pompáját növeli majd. Tudjuk, hogy a baloldalnak minden fáj, ami nemzeti, ami magyar, ami kultúra, ami történelem, hiszen "nekik az, hogy magyar, nem jelent semmit" A baloldal eladta a Magyar Posta impozáns épületét a későbbi bérleti díj 2,5 éves összegéért. A Posta 10 év alatt a Postapalota eladási árának négyszeresét fizette ki bérleti díjként. Ha ezt nem teszik, akkor a Posta önerőből fel tudta volna újítani a palotát, és jelenleg is az ingatlan tulajdonosa lenne.
A Fidesz kormány visszavásárolta az épületet, felújítja azt, a magyarok vagyona visszakerül hazánk tulajdonába. A jelenleg felújítás alatt álló épületbe költöző Pénzmúzeumnak már van Facebook oldala, kövessétek!
https://www.facebook.com/penzmuzeum/
Erről bővebben itt írtunk: https://szamokadatok.hu/Post/196/A_Postapalota_tortenete

📌 3. „20 milliárd minisztériumi irodabútorokra” Hazugság! A valóság ezzel szemben az, hogy a kormány nem saját részre vesz 20 milliárd forintért bútort, hanem minden olyan közintézménybe, ahol erre szükség van.
Az összeg a bútorok kiszállítását, összeszerelését és karbantartását is tartalmazza. Amikor a baloldal azt hazudja, hogy az iskolákat csak hőszigetelik, de a berendezés nem változik, akkor ezzel a cikkel fogunk válaszolni rá, hiszen sokadjára önmagukat hazudtolják meg.
A bútorok közel 1000 intézménybe kerülnek (szociális intézmények, kormányhivatalok, okmányirodák, iskolák, óvodák, stb) így ezeket a bútorokat nem a „zorbán” használja majd, hanem mindenki. A balliberális propaganda-TV, az RTL klub ezzel szemben Szijjártó Péter székét mutogatta a riportban, ami már 22 év alatt 8 ciklust szolgált végig, és nem is szándékozza a miniszter lecserélni azt.
https://pestisracok.hu/szijjarto-peter-leleplezte-az-rtl-ujabb-kormany-elleni-uszitasat/

📌 4. "Mészáros Mátrai biznisze" - A Mátrai Erőmű nem Mészáros biznisze, hanem a Magyar Villamosművek az erőmű tulajdonosa. Ez megint egy olyan nemzeti vagyontárgyunk, amelyet pont az a baloldal árusította ki a rablóprivatizációjuk során, amelyik most támadja a kormányt, hogy az visszavásárolta és felújítja az erőművet. A Mátrai Erőmű többségi tulajdonát a Horn-kormány idején 1995-ben áron alul, mindössze 13 milliárd forintért adták el a szocialisták a német befektetőnek (RWE). Eközben viszont éves szinten 20 milliárd forintos profitot produkált a cég – a vállalat mindösszesen 8 hónapos nyereségéért elherdálták a nemzeti vagyont! Vajon ha nem adják el, akkor mennyi kiadástól kímélhették volna meg a magyar adófizetőket? Tudjuk, ugye? "A mi pénzünk!"
Rablóprivatizáció: https://szamokadatok.hu/Post/948/Rabloprivatizacio
Mátrai Erőmű: https://szamokadatok.hu/Post/169/Mese_a_Matrai_Eromurol

Nos ezek az összegek gombok ahhoz képest amit ők elloptak csak az M5-M6 autópályákon: 2853 milliárd forintot. Nem elírás! 2853 MILLIÁRD forint kárt okoztak. Részletek:
https://szamokadatok.hu/Post/1221/A_baloldal_csak_az_M5-M6_autopalyakkal_tobb_kart_okozott_a_magyaroknak_mint_a_jovo_evi_oktatasra_egeszsegugyre_vagy_csaladtamogatasra_szant_teljes_keret

A DK hazug, népbutító, demagóg posztja: https://www.facebook.com/…/175110892579333/3147254408698285/

ADD TOVÁBB A VALÓSÁGOT!

Címkék: Gyurcsány 

Kapcsolódó