Donáth Anna Orbán Viktort fenyegeti és rágalmazza

Donáth Anna Orbán Viktort fenyegeti és rágalmazza

A baloldal teljesen elrugaszkodott a realitás talajáról. Miközben minden egyes elköltött forint nyomon követhető, és maga a nagyhatalmú Merkel-asszony is elismerte, hogy a kormányunk jól használja fel az uniós forrásainkat, iskolákat, óvodákat, infrastruktúrát, egészségügyet épít belőle, a baloldal tovább hazudik.

Donáth Anna Orbánt fenyegeti: ha nem fejezi be a lopást, el fogjuk venni tőle az uniós pénzek elosztásának jogát

MÉG A REZSICSÖKKENTÉST IS ELLOPTÁK - AZ EU-S PÉNZEKET NE ENGEDJÜK! - felszólítással tett közzé bejegyzést közösségi oldalán a Momentum magyarellenes képviselője.

A Momentum képviselői nem először fenyegetik Orbánt, vagy a magyar kormányt, de senki nem érti mire fel ez a nagyképű stílus. Az uniós pénzekről is úgy beszél Donáth, mintha az ő hatásköre lenne, ha ő döntene, az ő ideológiájától függne ezek elosztása.

Az uniós forrásokról itt lehet tájékozódni, minden egyes projekt lekérdezhető, képekkel, adatokkal, célokkal, összegekkel. https://terkep.fair.gov.hu/
Aki azt meri hazudni, hogy Orbán lop, az vagy egyedül ennyire tájékozatlan, vagy a szimpatizánsait nézi amőbáknak.

Egyetlen posztban sikerült sértegetnie, hazudoznia és még a Mátrai erőműről is a 24.hu hazug cikkére támaszkodva valótlanságokat állítania. A Mátrai Erőművet a baloldal eladta, a Fidesz visszaszerezte, és most ugyanez a baloldal támadja a Kormányt, amiét az erőmű a német RWE helyett ismét a magyar állam tulajdona lett, 10 ezer ember munkahelye került biztonságba és az országunk áramellátásának 17%-a. Az erőműben fejlesztések lesznek, hiszen a német tulajdonos csak a pénzt pumpálta ki külföldre, de az erőműben a szükséges minimális karbantartáson túl semmilyen modernizálást nem végzett.

Bővebben ebben a cikkben írtunk a Mátrai Erőműről:
https://szamokadatok.hu/Post/169/Mese_a_Matrai_Eromurol

Forrás: Donáth Anna fröcsögése, csak erős idegzetűeknek.
Mondjátok el neki a véleményeteket!
https://www.facebook.com/…/photos/29870244…/890104141478642/

Címkék: Politika 

Kapcsolódó