A Balatonról hazudnak, közben pont ők azok, akik felszámolják az ingyenes strandokat

Bolsevik módszer

A Balatonról hazudnak, közben pont ők azok, akik felszámolják az ingyenes strandokat

Szeged összes szabadstrandját felszámolta Botka László.
Miközben a Balaton mindenkié, rengeteg ingyenes, jól felszerelt, gondozott strand áll a fürdőzni vágyók rendelkezésére, Szegeden, a baloldal hithű fellegvárában ilyen lehetőség nincs.

Legutóbb pont Kunhalmi Ágnes hazudott egy hatalmasat, mikor pont Fonyódon sopánkodott, ahol az összes strand ingyenes. https://www.facebook.com/szamokadatok/posts/188369149306893

A szabadstrandok elvételére tett kísérlet merénylet a magyar nyár ellen, ezért követeljük, hogy a Fidesz-közeli cégháló ne tudja megszerezni és fizetőssé alakítani a balatoni szabadstrandokat – ezzel kampányol napok óta a DK-s mentőövre vágyakozó MSZP. A párt aláírásgyűjtő akciójába nagy lelkesedéssel kapcsolódtak be a párt szegedi önkormányzati képviselői is.

Haág Zalán, a KDNP szegedi elnöke, a párt közgyűlési frakcióvezetője azonban arról számolt be a Magyar Nemzetnek: ugyanezek a politikusok az elmúlt másfél évtizedben ahhoz asszisztáltak, hogy a baloldali városvezetés Szeged összes szabadstrandját fölszámolja.

Német Ferenc fideszes önkormányzati képviselő ezzel kapcsolatban megjegyezte: az ezredfordulón a tápéi Sárga-üdülőtelepen, a felsővárosi panelek tövében létesített Foka szabadstrandon, valamint a Belvárosi híd újszegedi hídfőjének mindkét oldalán, a Partfürdőn és a Lapos-parton is működtek kijelölt szabadstrandok.

Mára a baloldali városvezetés valamennyi ingyenes tiszai fürdőzési lehetőséget megszüntette Szegeden
– emelte ki a kormánypárti politikus.

A Fidesz önkormányzati képviselője elmondta:

minimális költségből újra lehetne működtetni a felszámolt szabadstrandokat. Ehhez szerinte az kellene, hogy az önkormányzat újra fürdőhellyé jelölje ki az érintett területeket, bójákat helyezzen ki, mobilkonténeres mosdót, vécét létesítsen és vízimentőt foglalkoztasson.
– Persze nagyobbat is álmodhatna, néhány kilométerre a megyeszékhelytől, a korábban Szegedhez tartozó Algyőn jelentős fejlesztésekből kulturált ingyenes strandolási lehetőséget kínálnak a helyieknek és a látogatóknak a Tisza-parton – emlékeztetett Német Ferenc.

Haág Zalán azt emelte ki, hogy a Botka László vezette Szegeden

a szabadstrandok helyett az autósok bosszantására, fővárosi mintára, a rakpartot adják oda nagylelkűen a gyalogosoknak hétvégére a helyi Momentum javaslatára.
Legalábbis azon keveseknek, akik a napsütéses időben a forró aszfalton szeretnék tölteni a nyarat.

– Ahelyett, hogy a Tisza szemközti oldalán visszaadnák az ingyenes strandolási lehetőséget a szegedieknek – teszi hozzá Haág Zalán.

Forrás: Szegedma Hírportál https://szegedma.hu/2020/07/szeged-osszes-szabadstrandjat-folszamolta-botka-laszlo

Címkék: Baloldali rombolás  Önkormányzat 

Kapcsolódó