A magyar baloldalnál kártékonyabb fajta a világon nincs!

Most épp a nemzetközi sajtóban hazudnak és lejáratják Magyarországot

A magyar baloldalnál kártékonyabb fajta a világon nincs!

Egymás után jelennek meg a külföldi sajtóban a Magyarországgal kapcsolatos hazug cikkek, álhírek. A lejáratókampány hátterében az ezeknek a propagandalapoknak önfeledten nyilatkozó baloldali EP képviselők állnak.

El tudják azt képzelni, hogy egy német, amerikai vagy mondjuk orosz képviselő kiáll külföldön, és azt mondja, hogy az országában diktatúra van, nincs sajtószabadság és ezért az országától vonják el a pénzt? Még aznap kattanna a kezén a bilincs!

A képen csak három példa, de milliót lehetne felsorolni.

- A voanews arról ír, hogy az index "orbánpárti tulajdonosa kirúgta a főszerkesztőt"
- A ZDF még egy hazug videót is gyártott, amelyben nem kevesebbet állít, mint azt, hogy "Orbán 2010 óra a médiumok többségét saját irányítása alá vonta"
- A Bloomberg szerint "Orbán teljes mértékben ellenőrzi a nemzeti médiát"

Ezek az újságok nem csak úgy írnak ilyen dolgokat, a tartalmi iránymutatást a baloldal EP képviselői és a magyarországi baloldali álhírgyárak adják nekik (index, hvg, 444, népszava, 168óra, mérce, azonnali, 24.hu, stb stb)

Mennyivel egyszerűbb lenne az életünk, és mennyire előrébb járna Magyarország, ha ezek az árulók nem ellenünk dolgoznának, ha Cseh Katalin nem azt követelné, hogy vonják el Magyarországtól a pénzt, ha Dobrev Klára nem azt hazudná, hogy itt diktatúra van, miközben pont ő az, aki Dull Szabolccsal közösen szétverték az indexet, ha Molnár Csaba nem terjesztené azokat az álhíreket, hogy itt minden Mészárosé, ha Ujhelyi és csapata nem kamuvideókat gyártanának Korózs Lajossal, ha Gyöngyösi nem diktatúra építésével és az európai értékek elárulásával vádolná meg Magyarországot, és ha Donáth Anna a magyar családok ügyével foglalkozna mindenféle családellenes trendek propagálása helyett a "Renew Europe" párttal kéz a kézben.

Ezek a támadások azon túl, hogy méltatlanok és hazugok, még súlyos gazdasági károkat is okoznak Magyarországnak, hiszen biztos van olyan befektető, aki csak azért választ Magyarország helyett más befektetési célpontot, mert elhiszi ezt a sok sületlenséget. Biztos van olyan turista, aki az állítások hatására inkább máshová megy nyaralni, mivel nem szeretné a pénzével a "diktatúrát" finanszírozni, és egészen biztosan vannak olyanok, akik csak azért nem a magyar cégek termékeit vagy szolgáltatásait választják külföldön, mert kimosták az agyukat ezek a hírek.

Olyan országot fogunk építeni, ahol ilyen kártékony elemek nem lesznek. Önökkel, közösen. Hajrá Magyarország Kormánya! Gratulálunk a 400 000 követőhöz.

Forrás:
https://www.bloomberg.com/news/articles/2020-07-24/top-hungarian-independent-news-site-staff-quits-citing-pressure
https://www.bbc.com/news/world-europe-53531948
https://www.voanews.com/press-freedom/pro-orban-owner-hungarian-news-portal-indexhu-sacks-chief-editor
https://szamokadatok.hu/Post/1118/Targy_Nyilt_level_Gyongyosi_Marton_Magyarorszag_europai_parlamenti_kepviseloje_reszere_legutobbi_nemzetellenes_EP-beli_kirohanasa_kapcsan
https://szamokadatok.hu/Post/1247/Ismet_Magyarorszagot_tamadja_Brusszelben_Donath_Anna_a_Momentum_bukott_elnoksegi_tagja
https://szamokadatok.hu/Post/722/DK-s_hazugsag_a_gazdasagvedelmi_csomagrol
https://szamokadatok.hu/Post/1232/Megismerhetjuk_Ujhelyi_hazugsaggyaranak_egy_tagjat
https://szamokadatok.hu/Post/1571/Index-balhet_a_Kormanyra_kennek_penz_elvonasat_kovetelik
https://szamokadatok.hu/Post/1561/Ujabb_reszletek_a_baloldal_Index_koruli_akciojarol

Címkék: Politika 

Kapcsolódó