A baloldal folyamatosan támadja a hazai turizmust, mi támogatjuk!

Nekünk a Balaton a Riviéra :)

A baloldal folyamatosan támadja a hazai turizmust, mi támogatjuk!

Szinte minden nap felkerül valami új, a belföldi turizmust, és azon belül is a Balatont lejárató baloldali mocskolódás. Kocsis-Cake Olivio szerint egy lángos több ezer forint, az NGO-k adatbázist építenek és megbélyegzik a szállodákat ilyen "NER hotel" jelzőkkel (ami magyar kézben van, az nekik NER hotel, ami külföldi kézben, az rendben van), Kálmán Olga felrakott egy videót, ami tele van hazugságokkal, szerinte az egész Balaton a "Mészárosé, Tiborczé és persze a zorbáné", a Momentum pedig szokásosan a közvagyont rongálja, és összefirkálja a balatoni szállodák előtt az úttestet.

Minél jobban támadja a baloldal a Balatont és a magyar turizmust, mi annál többen fogunk elmenni, és csobbanni egyet (vagy sokat) a tengerünkben. Nem velünk tolnak ki, mert bennünket csak cselekvésre ösztönöz a támadásuk - a saját szimpatizánsaikat fosztják meg ettől az élménytől, legalább is a bolondabbik fajtáját.

Nekünk az a fontos, hogy jelenleg a belföldi nyaralás biztonságosabb és sokkal megfizethetőbb a külföldivel szemben. Az útiköltség nagyságrendekkel kevesebb, a szállás, a kaja, a belépők is messze a külföldi árak alatt vannak. Bármerre megyünk, ott anyanyelvünkön beszélhetünk, a magyar jog és a magyar rendőrség védenek bennünket, a saját földünkön járunk és büszkék lehetünk arra, milyen szépen fejlődik Magyarország. Van mit bepótolnunk, hiszen 2002 és 2010 között nem nagyon nyaralgattunk, akkor épp csoportos létszám-leépítésekkel elbocsátottak bennünket.

Szerkesztőségünk egyik tagja (és 4 fős családja) napokon belül elutaznak 5 napra Siófokra. A szállás egy légkondicionált apartmanszállóban lesz, nappali, + 1 háló, 4 ágy, felszerelt konyha, fürdő, külön WC, saját Balatonra néző hatalmas terasz, ingyenes parkoló, ingyenes WIFI, beltéri és kültéri medence, szauna és jakuzzi is benne van az árban, továbbá reggeli: mindez 4 főre 27 ezer forint / nap, azaz összesen 135 ezer forint. A szállás a Siófoki ingyenes nagy strand mellett, a Balatontól 100 méterre található. A szálláson délben kapható helyben főzött menü (2 leves, 2 második 1200 forint / adag áron, ami megegyezik bármelyik céges menza áraival. Az útiköltségük oda-vissza matricával együtt 25 ezer forint lesz (700 km), azaz 160 ezerbe fog kerülni a szállás és az utazás. Ha ez alatt az 5 nap alatt naponta kétszer mennek étterembe, akkor is kajára legfeljebb 50-60 ezer forintot kell költeniük, de közben ugye otthon is költenének (rezsi, kaja, stb). A heti bevásárlásaikat figyelembe véve az 5 nap távollét nagyjából 40 ezer forint megtakarítást is jelent egyben, így ez a kis nyaralás maximum 180 ezer forintjukba fog kerülni. Ők nem "oligarchák", csak sima mezei alkalmazottak, egyikük tanár.

Ha téged sem érdekel a sok hazugság, és te is a szemednek és a pénztárcádnak hiszel a baloldal helyett, esetleg te is voltál vagy most készülsz a Balcsira, ADD TOVÁBB!

Forrás:
https://szamokadatok.hu/Post/1506/Kocsis-Cake_Olivio_honatya_szerint_egy_langos_tobb_ezer_forintba_kerul_Orban_oligarchai_miatt_a_Balatonon
https://www.facebook.com/originalkalmanolga/videos/758337598327727
https://www.facebook.com/momentum.mozgalom/posts/1726477570827384
https://szamokadatok.hu/Post/1323/Javasolt_vendeglatoipari_egysegek_listaja

Címkék: Politika 

Kapcsolódó