Kocsis-Cake Olivio “honatya” szerint egy lángos több ezer forintba kerül “Orbán oligarchái” miatt a Balatonon

A hülyeségnek nincs határa

Kocsis-Cake Olivio “honatya” szerint egy lángos több ezer forintba kerül “Orbán oligarchái” miatt a Balatonon

A baloldal ezzel a retorikával a magyar turizmust és a vendéglátóipart támadják, hiszen ha valaki elhiszi, hogy tényleg több ezer forint egy lángos a Balatonon, akkor talán mégsem oda megy majd nyaralni, talán el sem fog menni. A gyenge bevétel pedig újabb munkanélkülieket fog jelenteni a vendéglátóiparban, illetve lesznek mellé elégedetlen emberek, akik szerint a "zorbán" miatt nem mentek nyaralni.

A Párbeszéd politikusa bírálta Orbánék gazdaságpolitikáját, ez szerinte csak a felső tízezernek kedvez. A képviselő állítása szerint több ezer forintba kerül egy lángos, vagy egy pohár sör, ezt pedig az átlag magyarnak nehézséggel jár kifizetni. Bár nem írta konkrétan, de a lángos - sör árakkal feltehetően a Balatonra célzott, ezzel kapcsolatban indult be pár hete az ellenzéki álhírgyár, most erre kapcsolódott rá Olívió.

A valóság ezzel szemben az, hogy a "lángos" is, mint minden más kapható olcsón, drágán és középáron. A mellékelt fotón Balatonföldvár kikötőjében elérhető árakat ábrázoljuk. Ennyibe kerül egy lángos bármelyik vidéki város vagy falu piacán is.

Forrás: https://hirhatter.eu/kocsis-cake-olivio-szerint-egy-langos-tobb-ezer-forintba-kerul-orban-oligarchai-miatt

Címkék: Hírek 

Kapcsolódó