Újabb 200 milliós jótékonysági felajánlás Mészáros Lőrinctől

3200 család nyaralhat INGYEN a sokat bírált szállodáiban

Újabb 200 milliós jótékonysági felajánlás Mészáros Lőrinctől

Kedves balliberális megtévesztett kommentelők! Mutassatok egy olyan baloldali politikust vagy üzletembert, aki annyit segített, mint Mészáros. Segítünk: nincs ilyen.

- Mészáros Lőrinc 25000 embernek ad munkát.
https://szamokadatok.hu/Post/1203/25000_embernek_ad_munkat_Meszaros_Lorinc
- Mészáros Lőrinc korábbi adományai 1278 millió forint értékben:
https://szamokadatok.hu/Post/1070/Bovult_a_lista_Ujabb_adomany_Meszaros_Lorinctol
- Most pedig Mészáros Lőrinc Nehéz helyzetben lévő egyszülős és nagy családoknak biztosít térítésmentes nyaralást: 3200 család nyaralhat ingyen a Hunguest hotelekben. Az adomány értéke 200 millió forint.

Egyszülős és nagy családokat nyaraltat ingyen a Mészáros Csoport

Nehéz helyzetben lévő egyszülős és nagy családoknak biztosít térítésmentes nyaralást a Mészáros Csoport – közölte a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) szerdán az MTI-vel.
A közlemény szerint a 200 millió forint értékű jótékonysági felajánlásnak köszönhetően mintegy 3200 nehéz helyzetben élő egyszülős és nagycsaládos nyaralhat július közepétől szeptember közepéig a Mészáros Csoport jóvoltából. A családok félpanziós ellátás mellett a Hunguest Hotels szállodáiban és a Balatontourist kempingjeiben üdülhetnek Zalakaroson, Gyulán és a Balaton partján. A programot a NOE és az Egyszülős Központ koordinálja – tették hozzá. A NOE elsőként azon tagcsaládjainak ajánlja fel az üdülési lehetőséget, akik a koronavírus-járvány alatt jelezték nekik, hogy segítségre szorulnak – áll a közleményben.

Köszönjük, Mészáros úr! 🇭🇺🇭🇺🇭🇺

Forrás: https://noe.hu/sajtonyilatkozat/nehez-helyzetben-levo-egyszulos-es-nagycsaladosoknak-biztosit-teritesmentes-nyaralast-a-meszaros-csoport/

Címkék: Hírek 

Kapcsolódó