Gyurcsányné ismét Magyarország ellen foglalt állást

Gyurcsányné ismét Magyarország ellen foglalt állást

🔴🔴🔴 Videóval: Gyurcsányné ismét Magyarország ellen foglalt állást: Szerinte a pénzt haveri alapon kellene osztani, közben a vitát hiányolja, de elszalad. Szánalmas, amit ma a baloldal művel, erre nincs jobb szó.

Kocsis Máté: Gyurcsányék kutyája nyalogatta Putyin kezét

A mai rendkívüli parlamenti ülésen a Demokratikus Koalíció színeiben Gyurcsány Ferenc felesége, Dobrev Klára szólalt fel, aki a botrányos beszéde után kiviharzott az ülésteremből – írja a 888.hu.

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője elmondta, hogy Gyurcsány Ferencné EP-képviselő a felszólalásában vitáról beszélt, miközben felszólalása után távozott az ülésteremből.

Így nagyon nehéz valamiről beszélgetni – fogalmazott Kocsis.

A politikus megköszönte, hogy Dobrevék emlékeztettek arra, hogy a kommunizmus nem vész el, csak átalakul. Kiemelte: a moszkoviták brüsszeliták lettek, de továbbra is a nemzetköziséget képviselik.

Kocsis Máté meglepőnek nevezte, hogy éppen az beszél korrupcióról, akinek a férje és a családjának a cége a baloldal kormányzása idején olcsóbban jutott áramhoz, miközben a Gyurcsány-kormány megduplázta az áramszolgáltatás díját a lakosságnak, de a balatoni villák privatizálásáról is beszélhetnénk.

Különösen aggályos, hogy ez a nő szóvá teszi, hogy a magyarok nem tudnak a Balatonra járni nyaralni. Ha jól emlékszem, Gyurcsány és felesége kutyája nyalogatta Putyin kezét – mondta Kocsis Máté a keleti nyitás kapcsán.

Dobrev botrányos felszólalása: https://www.facebook.com/dobrevklara/videos/901787520341564
Kocsis Máté reakciója: https://hirtv.hu/ahirtvhirei/kocsis-mate-kemenyen-kiosztotta-dorbev-klarat-2505088

Forrás: https://magyarnemzet.hu/belfold/kocsis-mate-gyurcsanyek-kutyaja-nyalogatta-putyin-kezet-8377263/

Címkék: Politika 

Kapcsolódó