Agymosó táborokat szervez a baloldal és az NGO-k, de mi a nemzeti oldal válasza erre?

Agymosó táborokat szervez a baloldal és az NGO-k, de mi a nemzeti oldal válasza erre?

Egyre aktívabban "erőszakolják meg" politikai értelemben a balliberális pártok, álcivil szervezeteik és a külföldi pénzből magyarellenes tevékenységet folytató NGO-k a magyar fiatalokat. A 15-20 éves korosztályba tartoznak azok, akiknek még formálódnak a politikai nézeteik, ebben a korban kezdik érdekelni a fiatalokat a közügyek, a politika. A baloldal pont ezt a lehetőséget használja ki, mint láthatjuk elég sikeresen: a fiatalok fejét teletömik hazugságokkal, hogy a későbbiekben egy életre maguk mellé állítsák őket, és a hazugságokra építve hibás következtetéseket levonva csak a rosszat lássák az összes kormányzati intézkedésben, még akkor is, ha adott esetben családtámogatásról, szociális juttatásokról vagy fejlesztésekről van szó.

10 év alatt egy teljesen új generáció nőtt fel és lett "politika érett", és ennek a generációnak a nagy részét sajnos elveszítettük, mivel ezen a nagyon fontos területen véleményünk szerint nem folyt megfelelő, tudatos, következetes és eredményorientált munka.

Mi lenne a teendőnk? Azon túl, hogy sokan a szülők feladatának tartják a fiatalok nevelését, tájékoztatását, mindannyian tudjuk, hogy a lázadó tinik általában annak pont az ellenkezőjét csinálják, amit a szüleik mondanak és elvárnak tőlük. Nagyon fontos lenne hasonló képzéseket, tájékoztató rendezvényeket szervezni, és mivel a balliberálisok az iskolákban is aktívan politizálnak, ezért attól sem lenne szabad elzárkózni, hogy bizony már az iskolapadban is beszélni kell a gyerekeknek a valóságról.

Nem tilos például a kormány gazdasági, fejlesztési, egészségügyi eredményeiről tartani előadásokat, nem tilos a magyar jogállamiságról beszámolni a gyerekeknek, és az sem tilos, hogy mi is szervezünk ilyen táborokat.

Az Erzsébet táborok nem politikai jellegűek, azok a családok és a kisebb gyerekek jólétét szolgálják, ezen kívűl mi nem ismerünk olyan nemzeti gondolkodásra nevelő összejöveteleket, ahol ezt a 15-20 éves korosztályt megszólítanánk. A nemzeti politikának nyitottabbnak kell lennie, és mindenkihez a saját nyelvezetén, a saját platformjain, a saját igényeiknek megfelelőek kell szólnia. Nem szabad hagyni, hogy külföldről finanszírozott és hazánk ellen politizáló pártok és álcivil szervezeteink kimossák a fiatalok agyát. Nem szabad!

Ha ti ismertek olyan jobboldali táborokat, képzéseket, tanfolyamokat, melyek vannak, de nem kapnak elég figyelmet, jelezzétek kommentben, és reklámmal támogatni fogjuk azokat.

Köszönjük!

Címkék: Politika 

Kapcsolódó