Nyaralj te is Magyarországon!

Ezzel azon túl, hogy megismered hazánk csodálatosan szép tájait, még a gazdaságot, a turizmust és a vendéglátóipart is segíted talpra állni

Nyaralj te is Magyarországon!

Magyarország csodálatos és biztonságos hely, talán az egyik legbiztonságosabb egész Európában! A külföldi nyaralás jelenleg kockázatos, a hazatérés nehézségekkel járhat az újonnan bevezetett járványügyi intézkedések miatt (bővebben itt: https://www.facebook.com/alexandraszentkiralyi.gov/posts/176247827223093), az utazás hosszabb és drágább, a külföldi nyaralás során az ember kiszolgáltatottá válik és gyakran nem azt kapja a pénzéért, amire számított, közben meg reklamálni sem tud, ha nem beszéli a nyelvet sem.

A Számok csapata eddig is, ezentúl meg főleg a magyar turizmus adta lehetőségekkel fog élni, mivel még rengeteg olyan hely van, ahol sosem jártunk. A hazai népszerű nyaralóhelyek folyamatosan fejlődnek (ez az, amikor a baloldal azt hazudja, hogy Orbán Ráhel kap X milliárdot) és így újabb és újabb élményekkel gazdagodhatunk. Bárhová megyünk, azt érezzük, hogy itthon vagyunk, jogaink és kötelezettségeink vannak, nem vagyunk másodrendű polgárok, hanem a saját országunkban költjük el a saját adózott pénzünket, és ezzel támogatjuk, fejlesztjük, szebbé és jobbá tesszük az otthonunkat.

Idén sok munkáltató a kedvezőbb adózás miatt előre átutalta munkavállalóinak a szép kártyákra havi szinten járó juttatásokat, közülünk is többen így jártunk. A nyaralás teljes összegét ki tudjuk fizetni Szép kártyával, pénzt szinte csak az üzemanyagra kell költenünk majd.

Minden egyes elköltött forintnál meg fogjuk nézni most is, ahogyan eddig is, hogy a pénz hazai vállalkozásokhoz kerüljön, ezzel magyar munkahelyeket és a magyar gazdaságot fogjuk támogatni. A kiadások esetében mindig el fogjuk kérni a számlát/blokkot, hogy fehéredjen a gazdaság, az ÁFA pedig kerüljön oda, ahová való: az egészségügy fejlesztésére, az iskolák/óvodák/úthálózatunk renkonstrukciójára, adócsökkentésre, családtámogatásra, stb.

A járvány és a gazdasági válság miatt sok szálláshely csökkentette az árait, érdemes szétnézni! Az ilyen "http://booking.com/" meg hasonló köztes szereplők helyett mindig a kiszemelt szálláshellyel kell felvenni a kapcsolatot, mert láttunk már olyat, hogy a booking dupla olyan áron ajánlotta a szállást, mint amennyibe az valójában kerül.

Együtt vagyunk Magyarország! 🇭🇺
ADD TOVÁBB!

Címkék: Vélemény 

Kapcsolódó