Minden oldalnak megvan a maga programja

Nekünk Magyarország az első!

Minden oldalnak megvan a maga programja

A nemzeti oldal a magyar emberek, családok, Magyarország, a nemzetünk, az örökségünk, a kultúránk, a munkahelyeink, a fejlesztéseink védelmében lép fel, az ellenzék pedig mindent akadályoz, mindent gáncsol, lejáratja az országot, gyűlöletet kelt, hazugságokat terjeszt, majd elhiszi a saját hazugságait, és erre alapozva téves következtetéseket vonnak le. Teljesen nyilvánvaló, szemmel látható dolgokat képesek letagadni!

A képen felsoroltunk néhány programot, melyek mögött ezermilliárdos nagyságrendű fejlesztések állnak. Városaink, falvaink szebbek, modernebbek és biztonságosabbak lesznek, minden fiatal pár lehetőséget kap arra, hogy saját otthona lehessen, otthonaink energiatakarékosan működjenek, egészségügyi intézményeink a mai kor elvárásainak megfelelő állapotba kerüljenek, fejlődjön a turizmusunk, a középületeink, az oktatási intézményeink, az infrastruktúránk. Városaink és falvaink legyenek zöldebbek, műemlék épületeinket megőrizzük az utókor számára, legyen mindenkinek munkahelye, és tisztességes fizetése.

Minden a családokról, hazánkról, nemzetünkről, keresztény kultúránkról szól. Mi ezért támogatjuk Magyarország Kormányat, mert azt látjuk, hogy amit ők tesznek már 10 éve, az jó nekünk, jó a családunknak, jó a lakókörnyezetünknek és jó a gyermekeinknek is.

🇭🇺🇭🇺🇭🇺 Nekünk Magyarország az első! 🇭🇺🇭🇺🇭🇺
ADD TOVÁBB! Csatlakozz a Nemzeti Összefogáshoz, mert csak közösen védhetjük meg az eddig elért eredményeinket.

A Számok csapatának mottója:
🔴 Mi nem részt venni megyünk! Mi Győzni megyünk!
Gyertek velünk, és támogassuk közösen Orbán Viktort és kormányát!

Címkék: Politika 

Kapcsolódó