Megszorítások helyett többletforrások

🔴🔴🔴 Megszorítások helyett jövőre jelentős többletforrásokat biztosít a Kormány a családok támogatására, az egészségügyre, az oktatásra, a szociális és a kulturális területre egyaránt. 🇭🇺🇭🇺🇭🇺

A fejlesztések folyamatosak, és nem csak "hőszigetelésről" van szó, ahogy a balliberálisok beállítják. Egyik kiváló példa erre az Állami Egészségügyi Ellátó Központ legújabb cikkében olvasható (képekkel)
https://www.facebook.com/egeszseg.aeek/posts/2481673068790173

43 milliós ápolási eszközfejlesztés a hatvani kórházban
Hill-Rom Centuris Pros SSR ágyak és 4 Hill-Rom HR900 SSR típusú ágyak érkeztek a hatvani Albert Schweitzer Kórház- Rendelőintézetbe 42,7 millió forint értékben.

Az új elektromos ágyakat az üzembe helyezést és a betanítást követően a kórház traumatológiai osztályán helyezték el, ahol a műtéten átesett betegek mozgását segítik majd – tájékoztatott dr. Stankovics Éva, a kórház főigazgatója.

Az állami eszközfejlesztés során beszerzett elektromos kórtermi ágyakat a betegmobilizálás fontosságát szem előtt tartva alakították ki, annak érdekében, hogy a lehető legkisebb teher háruljon az ápolókra, elősegítve ugyanakkor a betegek önálló és biztonságos mozgását, amely a mindennapokban és járványhelyzetben egyaránt – nagy segítséget jelent a dolgozóknak és a betegeknek – tette hozzá a főigazgató.

ADD TOVÁBB A VALÓSÁGOT!

Címkék: Család  Egészségügy  Gazdaság  Oktatás 

Kapcsolódó