Ízekre szedtük a 444 kamuvideóját

Hazugságok, csúsztatások, vélemények

Ízekre szedtük a 444 kamuvideóját

ūüĒīūüĒīūüĒī√ćzekre szedt√ľk a 444 nevŇĪ sorosblog egyik leg√ļjabb kamuvide√≥j√°t. Ennyi hazugs√°got m√©g K√°lm√°n Olga sem volt k√©pes egyetlen vide√≥ban √∂sszezs√ļfolni, a 444-nek siker√ľlt a lehetetlen. A Sz√°mok 12 pontban c√°folja a balliber√°lisokat.
Csak erŇĎs idegzetŇĪeknek, ez a 444 "remekmŇĪve"https://youtu.be/e6B6_BNBRj0

A vide√≥ nagyobb r√©sze (√ļgy 60%-a) v√©lem√©nyekbŇĎl, √©rzelmi alap√ļ √©s megalapozatlan, minden konkr√©tumot mellŇĎzŇĎ √°ll√≠t√°sokb√≥l √°ll. Ezekre reag√°lni sem fogunk, mert nincs mire. Egyes esetekben 20 √©ve elhangzott nyilatkozatokat √°ll√≠tanak szembe a v√°ratlan j√°rv√°nyhelyzet miatt hozott rendk√≠v√ľli int√©zked√©sekkel, meg hasonl√≥ ‚Äěfinoms√°gokkal‚ÄĚ van tele a k√©pzett √°lh√≠rgy√°rt√≥k √∂ssze√°ll√≠t√°sa. 20 √©ve p√©ld√°ul az oktat√°si √©s az eg√©szs√©g√ľgyi int√©zm√©nyek √∂nkorm√°nyzati fenntart√°s√ļak voltak, Gyurcs√°ny√©k meg folyamatosan bez√°rt√°k azokat, jelenleg ezek k√∂zponti k√∂lts√©gvet√©s √©s ir√°ny√≠t√°s alatt √°llnak, √©s az √°llam folyamatosan fejleszti mindk√©t ter√ľletet. A vide√≥ban elhangzott konkr√©t √ľgyeket pontokba szedve c√°foljuk.

‚ÄľÔłŹ1. Di√≥sgyŇĎri v√°r: Hazugs√°g, hogy a korm√°ny vonta vissza a t√°mogat√°si szerzŇĎd√©st.

A val√≥s√°g ezzel szemben az, hogy Veres P√°l, Miskolc polg√°rmestere t√∂bb mint f√©l √©ven kereszt√ľl k√©ptelen volt al√°√≠rni a szerzŇĎd√©st. Ahogy megmelegedett Veres P√°l sz√©ke, elkezdte sz√©tverni a terveket! A konc rem√©ny√©ben √ļjabb √©s √ļjabb mŇĪszaki v√°ltoztat√°sokat akart √°tvinni az √ļj v√°rosvezet√©s a tervekben! √Čs a korm√°nyzat m√©g ezt is elfogadta. JelentŇĎs volt a k√©s√©s, de az id√©n febru√°r 20-√°n a korm√°ny es√©lyt adott Veres P√°lnak √©s csapat√°nak, hogy √©rv√©nyes szerzŇĎd√©st k√∂ssenek a kivitelezŇĎvel. Veres P√°l ehhez k√©pest tov√°bbi k√©t h√≥napig k√©ptelen volt d√∂nteni, √©s al√°√≠rni a kapcsol√≥d√≥ kivitelez√©si szerzŇĎd√©st. Ha al√°√≠rja, ma Miskolc 1.5 milli√°rd forinttal gazdagabb

Teljes cikk√ľnk a t√©m√°ban:https://szamokadatok.hu/Post/908/Valotlansagokat_allit_Veres_Pal_a_Diosgyori_var_15_milliard_forintot_erinto_forraselvonasarol

‚ÄľÔłŹ2. IparŇĪz√©si ad√≥: Hazugs√°g, hogy a korm√°ny elveszi az iparŇĪz√©si ad√≥t, √©s fŇĎleg hazugs√°g ezt √ļgy √°ltal√°noss√°gban mondani, minden telep√ľl√©sre √©rtendŇĎen. A val√≥s√°g az, hogy senki semmit nem vesz el.
MirŇĎl van sz√≥:
A korm√°ny k√ľl√∂nleges gazdas√°gi √∂vezett√© nyilv√°n√≠thatja a legal√°bb 5 milli√°rd forint k√∂lts√©gig√©nyŇĪ, munkahelyteremtŇĎ √©s megtart√≥ beruh√°z√°sokat egy t√∂rv√©nyjavaslat szerint. Mi a korm√°ny c√©lja? Megv√©deni a munkahelyeket - se t√∂bb, se kevesebb. G√∂d eset√©ben a p√©nzt nem veszi el senki, a p√©nz a Megyei k√∂zgyŇĪl√©s hat√°sk√∂r√©be ker√ľl √°t, √©s helyben is lesz felhaszn√°lva a polg√°rmesterekkel val√≥ szoros egy√ľttmŇĪk√∂d√©sben. Igaz lopni nem lehet majd, √©s ez nagy probl√©ma sz√°mukra. Ha lesz t√∂bb helyen is k√ľl√∂nleges gazdas√°gi √∂vezet, akkor ott sem vesz el a korm√°ny semmit, a korm√°ny ad - milli√°rdokat munkahelyteremt√©sre, amibŇĎl lesz sok √ļj munkahely (ahogy 2010 √≥ta 850 000 lett), abb√≥l meg fizetŇĎk√©pes lakoss√°g lesz, mely helyben elk√∂ltve a p√©nzt erŇĎs√≠tik az adott v√°ros, t√©rs√©g gazdas√°g√°t.
G√∂d√∂n nem a Samsung gy√°r k√ľl√∂nleges gazdas√°gi √∂vezett√© nyilv√°n√≠t√°sa a probl√©ma, hanem a balliber√°lisok egym√°s k√∂z√∂tti marakod√°sa. A Korm√°ny nem akarta ennek t√ļsz√°ul ejteni a Samsung gy√°r t√∂bb, mint 4000 munkav√°llal√≥j√°t.

Teljes cikkeink a témában:https://szamokadatok.hu/Post/1019/Sir_a_baloldal_es_a_fakenews_mediajuk_mert_nem_tudjak_ELLOPNI_az_emberek_penzet
https://szamokadatok.hu/Post/1427/Ennyit_er_a_latszatkoalicio_a_szamlat_a_lakossag_fizeti

‚ÄľÔłŹ3. G√©pj√°rmŇĪad√≥: Hazugs√°g, hogy ez jelentŇĎs elvon√°s, √©s az is, hogy ez ‚Äěpadl√≥ra k√ľldi az √∂nkorm√°nyzatokat‚ÄĚ A val√≥s√°g az, hogy a j√°rv√°nykezel√©sre a korm√°ny a GDP 20%-√°t ford√≠tja, √©s mindenki kiveszi a r√©sz√©t a tehervisel√©sbŇĎl. Az √∂nkorm√°nyzatokt√≥l mind√∂sszesen a bev√©teleik 1,13%-√°t k√©rte a korm√°ny. Enn√©l sokkal t√∂bb kies√©se volt a munkav√°llal√≥knak, a c√©geknek, a v√°llalkoz√≥knak, az √°llami v√°llalatoknak, √©s mag√°nak az √°llamnak is. A korm√°ny mindig is seg√≠tette az √∂nkorm√°nyzatokat, 2013-ban p√©ld√°ul 1200 milli√°rd forint ad√≥ss√°got v√°llalt √°t azokt√≥l, most cser√©be mind√∂sszesen 34 milli√°rd forintot k√©rt. Csak Budapesten t√∂bb, mint 2000 milli√°rd √©rt√©kŇĪ fejleszt√©s val√≥sult meg, melyek jelentŇĎs r√©sze √ļj bev√©teleket is hoz a v√°rosnak.
Az √∂nkorm√°nyzatok j√∂vŇĎre a 34 milli√°rdos ‚Äěsarc‚ÄĚ 3,4-szeres√©t kapj√°k vissza.

Teljes cikkeink a témában:https://szamokadatok.hu/Post/718/Balliberalis_polgarmesterek_alairasgyujtese
https://szamokadatok.hu/Post/709/Egy_szemleletes_abra_a_kivereztetett_onkormanyzatokrol
https://szamokadatok.hu/Post/1129/118_000_000_000_forint_a_kivereztetett_onkormanyzatoknak
https://szamokadatok.hu/Post/1346/Pontot_teszunk_a_Tarlosnak_volt_9_eve_mantrazas_vegere

‚ÄľÔłŹ4. Parkol√°s: Hazugs√°g, hogy a korm√°ny elveszi a parkol√°si p√©nzeket. A val√≥s√°g az, hogy a parkol√°st a korm√°ny ingyeness√© tette √°tmeneti idŇĎre (aminek am√ļgy r√©gen v√©ge van) a j√°rv√°nyhelyzet egyik int√©zked√©sek√©nt. Mik√∂zben p√©ld√°ul Kar√°csony Gergely a j√°ratokat ritk√≠totta √©s √∂sszezs√ļfolta az embereket a buszokon, a Korm√°ny felelŇĎs d√∂nt√©st hozott, √©s ingyeness√© tette sz√ľks√©ges idŇĎre a parkol√°st, hogy aki akar √©s tud, az g√©pkocsival k√∂zlekedhessen, mert a legfontosabb a magyar emberek √©lete. A balliber√°lisok mindig is kifizetŇĎhelyk√©nt haszn√°lt√°k a parkol√≥c√©geket, Kar√°csony Gergely Zugl√≥i parkol√≥ c√©ge volt az egyetlen vesztes√©ges parkol√°si v√°llalat Tarl√≥s idej√©ben. Nem tudni, hov√° tett√©k a p√©nzt. FŇĎpolg√°rmesterk√©nt Kar√°csony√©k 30%-kal emelt√©k a parkol√°s √°r√°t, idi√≥ta √©s felesleges biciklis√°vokat jel√∂ltek ki, √©s mindent elk√∂vetnek, hogy az aut√≥sok √©let√©t ellehetetlen√≠ts√©k.

Teljes cikkeink a témában:https://szamokadatok.hu/Post/1340/Minel_nagyobb_a_baj_a_baloldal_annal_jobban_lehuzza_az_embereket
https://szamokadatok.hu/Post/1145/Indokolatlanok_es_veszelyesek_Karacsony_Gergely_kerekparsavjai
https://szamokadatok.hu/Post/700/Hetfotol_dijmentes_lesz_a_kozteruleti_parkolas_Magyarorszagon

‚ÄľÔłŹ5. Semj√©n Zsolt t√∂rv√©nyjavaslata: Ezt nem fogadt√°k el, sŇĎt vissza is vont√°k, pont az√©rt, hogy ne legyen vis√≠t√°s, de ennek ellen√©re lett vis√≠t√°s. ErrŇĎl √≠rtunk egy cikket kor√°bban, mivel elŇĎre l√°ttuk, hogy m√©g sz√ľks√©g lesz r√°. Konkr√©tan a T/9934 javaslatr√≥l van sz√≥, melyet am√ļgy vissza is vontak a korm√°nyp√°rtok az egy√ľttmŇĪk√∂d√©s jegy√©ben. Az√©rt √©rdemes errŇĎl √≠rni egy p√°r sz√≥t, mert a baloldal biztosan nem fogja elfelejteni ezt a javaslatot.
A javaslat √©rtelm√©ben azoknak a polg√°rmestereknek, akik v√©szhelyzetben szabot√°lj√°k a korm√°ny int√©zked√©seit vagy direkt p√°nikot keltenek, az √°ltaluk vezetett telep√ľl√©s lak√≥i k√∂z√∂tt, erre nem lett volna t√∂bb lehetŇĎs√©ge. Eml√©kezz√ľnk a Moh√°csi MSZP-s polg√°rmester kirohan√°s√°ra, aki √∂nk√©nyesen √°tvette az operat√≠v t√∂rzs hat√°sk√∂r√©t √©s a j√°rv√°ny g√≥cpontj√°v√° nyilv√°n√≠totta Moh√°csot, karant√©nba tette a v√°rost √©s kij√°r√°si tilalmat rendelt el. Ezzel t√ļll√©pte a hat√°sk√∂r√©t, √©s m√©g az a szerencse, hogy nagy igyekezet√©ben nem rendelte el a pallosjogot √©s az elsŇĎ √©jszaka jog√°t.
Mi volt ezzel a törvényjavaslattal az ellenzék gondja?
Az volt a fŇĎ probl√©m√°juk, hogy amennyiben a t√∂rv√©nyt elfogadt√°k volna, a polg√°rmesterek nem d√∂nthettek volna egy szem√©lyben, hanem mindannyiunk testi √©ps√©ge √©rdek√©ben d√∂nt√©seiket a v√©delmi bizotts√°ggal meg kellett volna vitatniuk.

Teljes cikk√ľnk a t√©m√°ban:https://szamokadatok.hu/Post/672/A_polgarmesterek_dontesi_joga_koruli_nyugtalankodasrol_avagy_a_balliberalisok_altal_oly_sokat_emlegetett_fekek_es_ellensulyok_rendszererol

‚ÄľÔłŹ6. G√∂d ism√©t: Egy nagyobb adag ‚Äěs√≠r√°s‚ÄĚ k√∂vetkezik: (por, zaj, √ļt √°llapota, ‚Äěg√∂diek akarata‚ÄĚ, stb): a polg√°rmester gy√°rellenes √©s munkahelyellenes nyilatkozataira nem tudunk mit mondani: ez a magyar baloldal! A gy√°r 4300 embernek ad munk√°t, ha nem ez, akkor nem tudjuk, mit √©rt a 444-es √ļjs√°g√≠r√≥ a ‚Äěg√∂diek √©rdeke‚ÄĚ alatt. Minden t√©nyezŇĎ (por, zaj, √ļt, stb) a k√∂rnyezetv√©delmi hat√°r√©rt√©kek alatt vannak, a gy√°rb√≥l sz√°rmaz√≥ bev√©telek is helyben lesznek elk√∂ltve, t√∂bbek k√∂z√∂tt √ļtfejleszt√©sre. Nem a Korm√°ny az, aki le√°ll√≠tja a fejleszt√©seket, hanem pont a g√∂di balliber√°lis marakod√°s eredm√©nye a fejleszt√©sek lenull√°z√°sa. A polg√°rmester vissza√©lt a vesz√©lyhelyzet adta k√ľl√∂nleges jogk√∂r√©vel, √©s azt arra haszn√°lta fel, hogy p√©ld√°ul a pand√©mia alatt a Welsz Tam√°s-f√©le S√≥lyom Airwaysben egykor feltŇĪnŇĎ Lucsik J√°noshoz k√∂thetŇĎ Iglu Ltp Kft.-vel k√∂t√∂tt √∂nhatalm√ļlag szaktan√°csad√≥i szerzŇĎd√©st. Annak ellen√©re tette ezt, hogy az √∂nkorm√°nyzati test√ľlet t√∂bbs√©ge is ellenezte a meg√°llapod√°st, a p√©nz√ľgyi bizotts√°g pedig nem d√∂nt√∂tt az elŇĎterjeszt√©srŇĎl. Inform√°ci√≥nk szerint Balogh d√∂nt√©s√©t a Momentum k√ľlsŇĎs bizotts√°gi tagja erŇĎs√≠tette, aki szem√©lyes ismerŇĎse Lucsiknak.

Teljes cikkeink a témában:
https://szamokadatok.hu/Post/823/God_-_kulonleges_gazdasagi_ovezet
https://szamokadatok.hu/Post/1175/God_momentumos_polgarmestere_most_epp_179_millios_kart_okoz_a_varosnak
https://szamokadatok.hu/Post/1314/Furdostop_Godon_a_momentumos_polgarmester_miatt
https://magyarnemzet.hu/belfold/cegvezetestol-eltiltott-szemely-ad-tanacsokat-a-godi-cegeknek-8277756

‚ÄľÔłŹ7. ‚ÄěSamsung gy√°r nincs t√°j√©koztatva‚ÄĚ ‚Äď Ezt k√©tszer is visszahallgattuk, mert nem akartunk hinni a f√ľl√ľnknek, hogy ezt a 444 behazudja, t√∂bb ezer ember meg elhiszi. Ha nem lenne t√°j√©koztatva, akkor nyilv√°n nem j√∂tt volna ide, √©s fŇĎleg nem ind√≠totta volna el a gy√°r m√°sodik √ľtem√©nek a fejleszt√©s√©t.

Teljes cikk√ľnk a t√©m√°ban:https://szamokadatok.hu/Post/823/God_-_kulonleges_gazdasagi_ovezet

‚ÄľÔłŹ8. ‚ÄěLakosok k√°rtalan√≠t√°sa‚ÄĚ ‚Äď nem tudjuk hogyan lehet k√°rtalan√≠tani a lakosokat, de szerint√ľnk 4300 munkahely az √©ppen el√©g k√°rtalan√≠t√°s. Egyesek azt mondj√°k, hogy k√ľlf√∂ldiek dolgoznak a gy√°rban, √©s ez lehet r√©szben igaz is, de van egy kis b√∂kkenŇĎ: a magyar t√∂rv√©nyek √ļgy sz√≥lnak, hogy k√ľlf√∂ldi munkav√°llal√≥t kiz√°r√≥lag akkor lehet alkalmazni, ha az adott poz√≠ci√≥ra nincs megfelelŇĎ magyar jelentkezŇĎ, teh√°t minden magyar munkav√°llal√≥, aki a gy√°rban szeretne dolgozni, az dolgozhat ott. Esetleg Kar√°csony Gergely, CsŇĎzik L√°szl√≥, Niederm√ľller P√©ter vagy Botka megmutathatn√°k, hogy ŇĎk hogyan ‚Äěk√°rtalan√≠tj√°k‚ÄĚ a lakosokat egy gy√°r miatt.

‚ÄľÔłŹ9. Cs√∂kkent a v√°rosok bev√©tele: Brav√≥! Mindenki√© cs√∂kkent: cs√∂kkent az √°llam√©, cs√∂kkent az √°llami c√©gek bev√©tele, cs√∂kkent a v√°llalatok, a mag√°nv√°llalkoz√≥k, az √ľzletek, a benzinkutak, az aut√≥p√°ly√°k, meg gyakorlatilag mindenki bev√©tele cs√∂kkent. A turizmus √©s a vend√©gl√°t√≥ipar bev√©tele lenull√°z√≥dott, a baloldali √∂nkorm√°nyzatok meg nyer√©szkedni akarnak a helyzeten? Annak ellen√©re, hogy √©vrŇĎl √©vre nŇĎttek a bev√©teleik, √©s a k√∂lts√©gvet√©s√ľk, ŇĎk nem hajland√≥ak a k√∂z√∂s tehervisel√©sbŇĎl kivenni a r√©sz√ľket? Ezen m√°r meg sem lepŇĎd√ľnk, de ha l√°tunk egy ilyen ‚Äěvis√≠t√°st‚ÄĚ akkor reag√°lunk r√°. Budapest p√©ld√°j√°n mutatjuk be az al√°bbi cikkekkel, hogy milyen g√°tl√°stalan m√≥don hazudnak. Pont ŇĎk azok, akik elveszik a fideszes ker√ľletektŇĎl a p√©nzt, Tarl√≥s ezt nem csin√°lta. Tarl√≥s utols√≥ k√∂lts√©gvet√©se 385 milli√°rd forintos volt, Kar√°csony idei k√∂lts√©gvet√©se 415 milli√°rd, a j√∂vŇĎ √©vi pedig 425 milli√°rd. MirŇĎl besz√©ltek?

Teljes cikk√ľnk a t√©m√°ban:
https://szamokadatok.hu/Post/1303/Karacsony_Gergely_a_mai_napot_is_munka_helyett_Facebookon_valo_hazudozassal_toltotte
https://szamokadatok.hu/Post/1299/A_kormany_segithet_a_fovaros_altal_lenullazott_keruleteken
https://szamokadatok.hu/Post/1214/A_szamok_cafoljak_Karacsonyt

‚ÄľÔłŹ10: V√©dekez√©s k√∂lts√©ge: A baloldal ezt is korm√°nnyal fizettetn√© meg, k√∂zben p√©ld√°ul Czegl√©dy Csab√°ra van 36 milli√≥juk, de a v√©dekez√©sre nincs 35 milli√≥juk. A j√°rv√°ny nem csak √ļj kiad√°sokat jelentett, de jelentŇĎs megtakar√≠t√°sokat is. Az al√°bbi cikkben √öjpest p√©ld√°j√°n mutatjuk be, hogy mirŇĎl is van sz√≥. P√©ld√°ul
*cs√∂kkenŇĎ energiasz√°ml√°k
*elbocs√°t√°sok az SZTK-ban
*b√∂lcsŇĎdei, √≥vodai ell√°t√°s sz√ľneteltet√©s√©bŇĎl ad√≥d√≥ megtakar√≠t√°sok
*az elmaradt programok megtakarított költségei
*a mŇĪk√∂d√©s√ľket sz√ľneteltetŇĎ kultur√°lis int√©zm√©nyek megtakar√≠t√°sai
Ez Újpest esetében 100 milliós összeg, ami nagyjából háromszorosan fedezi a védekezés költségét.

Teljes cikk√ľnk a t√©m√°ban:
https://szamokadatok.hu/Post/1415/6_millio_forint_kozpenzert_turkalhat_a_Soros-fele_Trasparency_a_Niedermuller_vezette_Erzsebetvaros_onkormanyzati_dokumentumai_kozott
https://szamokadatok.hu/Post/923/100_millio_forintot_sporol_az_Ujpesti_Onkormanyzat_a_diakokon
https://szamokadatok.hu/Post/1250/A_rasszista_Niedermuller_368_millio_29_millio_AFA_Czegledynek_van_vedekezesre_35_millio_nincs

‚ÄľÔłŹ11: VIII.-IX. ker√ľletek "elvont milli√°rdjai": Hazudnak, senki semmit nem volt el.

Pik√≥, VIII ker√ľlet: Kronol√≥gia.
A ker√ľleti 1 milli√°rd √ļtja:
✅2019 április: Sára Botond kéri.
‚úÖ2019 j√ļnius: Kocsis M√°t√© kilobbizza a korm√°nyn√°l.
‚úÖ2019 j√ļlius: a parlament megszavazza (Cs√°rdi Antal ‚ÄúNEM‚ÄĚ-mel szavaz!)
✅2019 október: Pikó polgármester lesz.
‚úÖ2020-ban el√©rhetŇĎv√© v√°lik a p√©nz.
✅2020 február 13-március 23.: Pikónak fogalma sincs, mit kell csinálni -> nem hívja le a pénzt, míg más városok igen.
✅2020 március 23.: a kormány a járványhelyzet miatt zárolja a pénzt, mint fel nem használt forrást.
✅Azóta: Pikó András ahelyett, hogy belátná, hogy egy balfácán, folyamatosan hazudik, és másokat okol.

Teljes cikk√ľnk a t√©m√°ban:
https://szamokadatok.hu/Post/1133/A_Jozsefvarosi_1_milliard_utja

IX. ker√ľlet Baranyi 400 milli√≥ja.
Baranyi Krisztinának nem kellett a 400 millió forintos támogatás, majd megvádolta a kormányt, hogy nem adta oda ezt a pénzt.

Miut√°n Baranyi Krisztina azzal t√°madta a korm√°nyt, hogy "elvett 400 milli√≥ forintot" Ferencv√°rost√≥l, a parlament 2020.05.18-i √ľl√©s√©n kider√ľlt, ez teljes hazugs√°g. Pog√°cs√°s Tibor, a Bel√ľgyminiszt√©rium √°llamtitk√°ra parlamenti t√°j√©koztat√°s√°ban k√∂z√∂lte, Baranyi a t√°rc√°nak c√≠mzett level√©ben azt k√©rte, a fejleszt√©s ne val√≥suljon meg. √Ālszent politikai kommunik√°ci√≥ a IX. ker√ľlet baloldali polg√°rmester√©tŇĎl, ugyanaz t√∂rt√©nt, mint Pik√≥ Andr√°ssal J√≥zsefv√°ros√°ban.
"Elvettek 400 milli√≥ forintot Ferencv√°rost√≥l. A magyar k√∂lts√©gvet√©sbŇĎl √©pp ez a - v√©gletekig lerobbant k√∂z√∂ss√©gi h√°z fel√ļj√≠t√°s√°ra sz√°nt - √∂sszeg hi√°nyzik a j√°rv√°ny elleni v√©dekez√©shez. Marad a romhalmaz, j√≥ lesz az kultur√°lis, idŇĎs√ľgyi, ifj√ļs√°gi programok megtart√°s√°ra a J√≥zsef Attila lak√≥telepieknek. Kifosztanak minket!" - √°prilis v√©g√©n Baranyi Krisztina ezzel a dr√°mainak sz√°nt bejegyz√©ssel tudatta k√∂vetŇĎivel, hogy az √°ltala ir√°ny√≠tott ker√ľlet ism√©t komoly fejleszt√©si p√©nzektŇĎl esett el, szerinte a korm√°ny miatt. Csakhogy a Juh√°sz P√©ter-f√©le Egy√ľtt volt k√©pviselŇĎje nem bontotta ki az igazs√°g minden r√©szlet√©t: a v√°rosr√©szt √©rt vesztes√©g miatt ugyanis egy valaki okolhat√≥ igaz√°n, ŇĎt pedig Baranyi Krisztin√°nak h√≠vj√°k.
Kocsis M√°t√©: √ćzl√©stelen Baranyi
Kocsis M√°t√© k√∂z√∂ss√©gi oldal√°n reag√°lt a leg√ļjabb fejlem√©nyekre. "A J√≥zsef Attila lak√≥telepi k√∂z√∂ss√©gi h√°z kapcs√°n Baranyi Krisztina maga k√©rte fejl√©ces lev√©lben, hogy ez a beruh√°z√°s ne val√≥suljon meg" - ismertette az Orsz√°ggyŇĪl√©sben elhangzottakat a Fidesz frakci√≥vezetŇĎje, miszerint
a ferencvárosi polgármester maga kérte, hogy a beruházás ne valósuljon meg.
Kocsis √ļgy √©rt√©kelte, hogy √≠zl√©stelen Baranyinak az √ľgyben tan√ļs√≠tott viselked√©se. "Enyh√©n sz√≥lva is √≠zl√©stelen, hogy ezek ut√°n k√©t h√≥nappal m√°sokat (elsŇĎsorban a korm√°nyt √©s engem) okol az fel√ļj√≠t√°s elmarad√°s√°√©rt. "Marad a romhalmaz" - √≠rta k√∂z√∂ss√©gi oldal√°n csal√≥dotts√°got sz√≠nlelve. H√°t marad, mert a polg√°rmester asszony √≠gy akarta. A s√°nta kuty√°t is k√©sŇĎbb √©rik utol." - fogalmazott.

https://www.origo.hu/itthon/20200518-baranyi-krisztina-ferencvarosi-kozossegi-haz-kocsis-mate.html

‚ÄľÔłŹ12: Cs√∂kken az √∂nkorm√°nyzatok mozg√°stere: Nagyon √©rdekes! Egyetlen Fideszes √∂nkorm√°nyzat sem s√≠r, holott ŇĎket pont ugyanezek a ‚Äěsarcok‚ÄĚ terhelik. Ňźk megoldj√°k, sz√©pen, csendben, okosan. A baloldal annyira hazudik ezen a ter√ľleten, hogy m√©g a megl√©vŇĎ, m√°r rendelkez√©sre √°ll√≥ forr√°ssal b√≠r√≥, esetleg kivitelez√©s f√°zis√°ban l√©vŇĎ fejleszt√©seket is le√°ll√≠tanak, √©s ezt nem a j√°rv√°ny idej√©n kezdt√©k, hanem m√°r elŇĎtte, holott p√©nz van ‚Äď szak√©rtelem nincs. A p√©nzt haverjaikra k√∂ltik, a v√°rosokt√≥l, a lakosokt√≥l csak elvonnak, ad√≥kat emelnek √©s √ļj sarcokat vezetnek be. N√©zz√ľk n√©h√°ny p√©ld√°t.

https://szamokadatok.hu/Post/1200/Karacsony_Gergely_mar_targyalni_sem_akar_Budapesti_fejlesztesekrol
https://szamokadatok.hu/Post/1288/Karacsony_Gergely_programja_13_oldal_1_bekezdes_Panelprogram
https://szamokadatok.hu/Post/1338/Stop_liberalisok
https://szamokadatok.hu/Post/1388/180_milliard_forint_van_volt_Budapest_kasszajaban
https://szamokadatok.hu/Post/1420/Karacsony_Gergely_-_a_kamuallatvedo
https://szamokadatok.hu/Post/1437/Nem_csak_a_Lanchid_felujitasa_all_egesz_Budapestet_leallitotta_a_baloldal_5_evre
https://szamokadatok.hu/Post/1435/Mese_az_ures_kasszakrol_-_ime_a_szamok_ime_a_valosag
https://szamokadatok.hu/Post/1443/Beerett_Marki-Zay_szerencsetlenkedese_nem_epul_meg_az_uj_konyvtar_Vasarhelyen
https://szamokadatok.hu/Post/926/Csokkentette_az_altala_kivalasztott_onkormanyzati_dolgozok_beret_es_kirugassal_fenyegeti_oket_Marki-Zay_Peter

További cikkek ahttps://szamokadatok.hu/oldalunkon, ahol a valóságot mutatjuk be a balliberális álhírgyártó propagandával szemben!

Kövessétek a Számokat - a legsikeresebb jobboldali portált.

Címkék: Adó  Baloldali rombolás  Budapest  Gazdaság  Média  Önkormányzat 

Kapcsolódó