Politikai értelemben "megerőszakolja" a védtelen fiatalokat Gyurcsány

Mi meg ölbe tett kézzel nézzük, ahogyan gyerekek százezreit veri át ez a bűnöző

Politikai értelemben "megerőszakolja" a védtelen fiatalokat Gyurcsány

Gátlástalanul és gőzerővel nyomul a magyar ifjúságra az őszödi böszme! Ha a nemzeti oldal lassan nem ébred föl, a nyájas és nyálas üzemmódba váltott bukott miniszterelnök egyesével hülyíti be vadássza le fiainkat és lányainkat, hogy aztán feláldozza őket csillapíthatatlan, kielégíthetetlen hatalomvágyának oltárán. Legfőbb ideje, hogy a polgári-konzervatív tábor szólítsa meg őket, mielőtt Fletó (és/vagy Fegyőr) bűvkörébe: fojtogató fogságába kerülnek.

Fidelitas! Történelmi szerepetek van, nem megsértődni kell, hanem dolgozni, keményen! Mi is, meg sokan mások is készen állunk az együttműködésre, nálatok a labda!

Gyurcsány arra épít, hogy – politikai értelemben – az újszülöttnek minden vicc.

A mostani 16-30 éveseknek (és ebben sajnos jórészt igaza van) halvány fogalmuk sincs arról, mit tett például 2006 nyarán és őszén, mikor rendőrsége véresre verette és lövette a kormányellenes tiltakozókat. Vagy arról, hogy a 2004-es népszavazás alkalmával hogyan uszított magyart a magyar ellen, miként roppantotta meg a nemzet történelmi egységét. És arról, hogyan hazudta végig kormányzásának szűk esztendőit, hogyan tette tönkre balliberális politikai cinkostársaival (lásd még: SZDSZ) az országot, árusította ki, adósította el, űzte hitelcsapdába, rogyasztotta meg gazdaságát, lehetetlenítette el magyar családok százezreit.

Oda se neki, a kígyók csak kígyóznak, és a romboló most minden erejével azon mesterkedik, hogy a fiatalok Ferijeként újjászületve, múltat és jelent egyaránt elhazudva megint megkaparinthassa a kormányrudat.

A DáKó-párt most épp „nyári egyetemet” hirdet Gyurcsány Ferenccel. Augusztus 10–13. között Balatonlellére, háromnapos „képzésre” csábítják a 18 és 30 év közötti fiatalokat az ország összes pontjáról, „akik érdeklődnek a politika világa iránt, esetleg többet szeretnének megtudni annak működéséről a volt miniszterelnöktől interaktív feladatok keretében”. Azt ígérik, Gyurcsány mellett kommunikációs szakemberek és jelenlegi DK-s politikusok lesznek az előadók között (tippelünk: a bránerfotós Gréczy Zsolt, a fehér, keresztény, heteró magyarokat rémisztő képződményező, a bulinegyedet lelakatoló Niedermüller Péter, a Hitlert méltató László Imre, vagy Arató Gergely, aki szerint hazánk sajnos nem áll rosszul a koronavírus-halálozásokban, netán a Simicska-Jobbiktól hazaigazolt Kálmán „Mucika” vagy a vérvörös Feri asszony egyenesen Brüsszelből – illusztris névsor, a hülyének is megéri...).

A gyurcsányisták célja, hogy a háromnapos nyári egyetem végére „jobban megismertessék hallgatókkal a napi politika működését, a magyar politika viszonyait, a politikai kommunikáció működését és a DK politikusait”. A Fidesz-fikázó, Orbán-fóbiára (át)nevelő tábor – naná – ingyenes, a felvételi tesztet online küldi és menedzseli személyesen Gyurcsány, illetve annak közösségi médiaprofilja.

Hogy Őszödtől nem is oly távol k.rva sok bort itatnak-e majd a szerencsétlen áldozatokkal, arról nem szól a fáma, mindenesetre a DáKó-párti agymosás veszélyeit ismerve: fő az óvatosság. Ne engedjétek hozzá a gyermekeiteket!

Forrás: https://ezatuti.blogstar.hu/2020/07/08/gyurcsany-gatlastalanul-levadassza-a-fiatalokat/97371/

Címkék: Politika 

Kapcsolódó