Silány minőségű, külföldi élelmiszer volt az újbudai DK fizetős segélycsomagjában

Silány minőségű, külföldi élelmiszer volt az újbudai DK fizetős segélycsomagjában

‼️ Haveroktól vásárolt silány minőségű, külföldi élelmiszer volt az újbudai DK segélycsomagjában, amit amúgy pénzért adtak. 16 termékből csak 3 magyar, amikor a munkahelyek védelmében magyar terméket kellene vásárolnia mindenkinek.

Dobrev Klára nagy kedvence, László Imre, (aki amúgy orvos) silány, egészségtelen élelmiszert segélycsomagként feltüntetve (ezzel politikai babérokat gyűjtve) pénzért árult a lakosoknak. A csomag tartalmát egy MSZP-s cimborája boltjában vásárolta, így a járványhelyzet kapcsán is egy szép korrupciós lehetőséget kiaknázott.

Tarolt az MSZP-s Ázsia Bolt: 16 termékből csak 3 magyar a DK-s önkormányzat élelmiszercsomagjaiban

Veszélyhelyzeti korrupciót tárt fel a DK fellegvárában Novák Előd, újbudai önkormányzati képviselője. Az MSZP helyi elnökségi tagja által vezetett Ázsia Boltból vásárolták jó pénzért a termékeket az önkormányzat élelmiszercsomagjába; a 16 termékből csak 3 magyar, még a kenyér és a tej is külföldi. Nem csoda, hogy az önkormányzat nyakán maradt a rengeteg egészségtelen termék tonnaszámra, bár a pontos számokat titkosították.

A képviselő a veszélyhelyzetre megvásárolt önkormányzati élelmiszercsomagok kudarcát mutatta be. A lakosoknak 5300 forintért árult egységcsomagot egy felháborodott állampolgár vissza is küldte a polgármesternek, hogy egye meg ő: csupa egészségtelen élelmiszer. Magyar terméket elvétve láthatunk benne, a 16 termékből konkrétan 3 magyar termék csak, még a kenyér is külföldi, a tej sem magyar. Nem csoda, hogy szinte az összes csomag az önkormányzat nyakán maradt, nem volt bizalom az újbudai lakosokban az önkormányzat iránt.

Pontosan mennyi csomagot vásárolt be az önkormányzat, és hány darabra érkezett megrendelés a lakóktól? Mi lesz a maradék sorsa? Mennyibe került ez az önkormányzatnak, és mennyi pénz folyt be az 5300 forintért árult csomagokból?
– hiába tette fel ezeket a kérdéseket írásban előre is a képviselő, nem kapott választ, hiszen az MSZP helyi elnökségi tagja és 2019-es képviselőjelöltje, Baráz András által vezetett Ázsia Boltból vásárolták a termékeket közpénzből, a veszélyhelyzetben is megragadva korrupciós lehetőséget az ország ötödik legnagyobb önkormányzatában, mely a DK fővárosának, illetve aranytojást tojó tyúkjának is tekinthető.

Forrás: https://elemi.hu/tarolt-az-mszp-s-azsia-bolt-16-termekbol-csak-3-magyar-a-dk-s-onkormanyzat-elelmiszercsomagjaiban/

Címkék: Hírek 

Kapcsolódó