Magyarország folyamatosan fejlődik

Magyarország folyamatosan fejlődik

Miközben a balliberálisok az általuk bitorolt városokban hatalmi harcokat vívnak, leállítják a fejlesztéseket, elvonják a forrásokat, adókat emelnek és terrorizálják a lakosokat szájzár-rendeletekkel, a Nemzeti Kormány teszi a dolgát. Íme az elmúlt néhány nap átadott fejlesztései.

🇭🇺 1. Átadták a Bábolna Strand- és Termálfürdőt.
Három hektáros területen megnyílt a Bábolna Strand- és Termálfürdő, amelyben három termálmedence, élmény-, gyermekmedence és szauna kínál kikapcsolódási lehetőséget nyáron közel ezer, télen pedig 340 látogatónak. A teljes beruházás költsége 3,5 milliárd forint.
https://mandiner.hu/cikk/20200630_atadtak_a_babolna_strand_es_termalfurdot

🇭🇺 2. Átadták a keszthelyi könyvtár új épületét
Mintegy 56 millió forintos beruházás valósult meg a Fejér György Városi Könyvtárban. Uniós és önkormányzati támogatásból egy új szárnyat kapott az épület, amely közösségi térként fog funkcionálni a jövőben.
https://tvkeszthely.hu/hirek/7173-atadtak-a-keszthelyi-konyvtar-uj-epuletet

🇭🇺 3. Átadták a 150 millió forintból felújított és kibővített Galbácskerti óvodát
2019. júliusában, a Galbácskerti óvoda felújítási munkálatainak kezdetekor elhelyeztek egy időkapszulát, amely a beruházás dokumentumait, valamint az aznapi híreket őrzik meg az utókornak, emellett letették az óvoda új alapkövét is.
A beruházás egy évvel később befejeződött, péntek délután emléktáblát avattak az intézményt alapító Apor Vilmos tiszteletére az épület falán, melyet Kovács Péter plébános szentelt meg.
Az óvoda eredetileg 1939-ben épült, amelyet utána majd csak 1987-ben újítottak meg. A jelenlegi, 150 millió forintos beruházás során az óvoda teljes épülete megújult, az utcafronti helyiségekből 2 csoportszobát alakítottak ki. Emellett az udvar felé bővült az intézmény, ott közösségi teret alakítottak ki.
https://www.gyulatelevizio.hu/2020/07/06/atadtak-a-150-millio-forintbol-felujitott-es-kibovitett-galbacskerti-ovodat/

🇭🇺 4. ÁTADTÁK A CISZTERCIEK SIÓFOKI CSALÁDI APARTMANHÁZÁT
Átadták szerdán a ciszterci rend Szent Bernadett családi apartmanházát Siófokon, amely a kormány 615 millió forintos támogatásával épült meg.
Az átadáson Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára azt mondta: a családok védőszentjéről elnevezett apartmanház egyik missziója, hogy családi közösségeket lásson vendégül.
Azok a családok, amelyek közösen élik egyházi életüket, szabadidejüket is egy ilyen célra létrejött központban tölthetik el, ezáltal erősítik egymásban a család iránti elkötelezettséget – tette hozzá.
Az államtitkár kiemelte, hogy a ciszterci rend a klerikális szerepe mellett a világi életben, a gazdaságban is jelentős teljesítményt ért el az elmúlt évszázadokban.
https://demokrata.hu/magyarorszag/atadtak-a-ciszterciek-siofoki-csaladi-apartmanhazat-262946/

🇭🇺 5. Átadták Kőszeg felújított piacterét
Átadták szombaton délelőtt a város felújított piacterét, amely a Városmajor környezettudatos rehabilitációja elnevezésű több mint 443 millió forint értékű projekt részeként uniós, hazai és önkormányzati forrás felhasználásával valósult meg.
https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/atadtak-koszeg-felujitott-piacteret-4103411/

🇭🇺 6. Átadták az Egert és Egerszalókot összekötő kerékpárutat
A műszaki ellenőrzést és átadást követően hivatalosan is birtokba vehették a biciklisek az Egert Egerszalókkal, illetve a Demjéni Termálvölggyel összekötő kerékpárutat. A mintegy 5 km-es szakasz, amely a nemzetközi EuroVelo 14 kerékpáros túraútvonalnak a része lesz, 432 millió forintból épült.
http://www.tveger.hu/2020/06/26/atadtak-az-egert-es-egerszalokot-osszekoto-kerekparutat/

ADD TOVÁBB A VALÓSÁGOT!

Címkék: Fejlődés 

Kapcsolódó