Az Országgyűlés megszavazta a jövő évi költségvetést

a baloldal természetesen nem támogatta azt. (+videó)

Az Országgyűlés megszavazta a jövő évi költségvetést

A baloldal nem támogatta, hogy
-Közbiztonságra +112%-kal
-Oktatásra +54%-kal
-Egészségügyre +77%-kal
-Kultúrára +174%-kal
-Szociális szolgáltatásokra +139%-kal több jusson jövőre, mint 2010-ben.

Újra bebizonyosodott – a baloldalt nem érdeklik a magyarok + videó.
‼️https://www.facebook.com/hollikistvan/videos/856391774887426/

A baloldal nem szavazta meg a 2021. évi költségvetést, ezzel ismét bizonyította, hogy nem érdekli a magyar emberek sorsa – hangsúlyozta a Fidesz kommunikációs igazgatója a közösségi oldalára pénteken feltöltött videóban.

Hollik István kiemelte: a pénteken elfogadott költségvetés a gazdaság újraindításáról, a munkahelyek megvédéséről szól, a járványügyi készültség fenntartása mellett.

„A baloldalnak 2009-ben az volt a válasza az akkori válságra, hogy megsarcolta a magyar embereket és további terheket rakott a vállukra” – fogalmazott. Hozzátette: ezzel szemben a Fidesz–KDNP úgy kezeli a koronavírus által okozott válsághelyzetet, hogy segít az embereknek és a magyar vállalkozásoknak.

Hollik István ismertetése szerint ezért a jövő évi költségvetésben szerepel a 13. havi nyugdíj visszaépítése és a nyugdíjprémium, továbbá jövőre a tankönyvek már teljeskörűen ingyenesek lesznek. Emellett tovább bővül a családok támogatása, 2021. július 1-jétől a csecsemőgondozási díj a bruttó bér 70 százalékáról 100 százalékra nő, a közszférában pedig jövőre 390 milliárd forinttal több jut a bérekre, mint idén. Folytatódik az adócsökkentés is, a kisvállalati adó, a kiva 11 százalékra mérséklődik.

„A baloldal ma nemmel szavazott a költségvetésre, így nemet mondott ezekre az intézkedésekre is” – jelentette ki a kommunikációs igazgató.

Hollik István szerint a baloldalnak egy szempontja van, „megtámadni mindent, amit a Fidesz–KDNP csinál”, és „ha mi igent mondunk, ők biztosan nemet”.

A politikus szerint ahogy a baloldal nem segítette a járvány elleni védekezést, „úgy most sem érdekli őket, hogy az ország költségvetése hozzájáruljon az emberek védelméhez és a gazdasági kihívások megoldásához”.

„Nekünk viszont továbbra is Magyarország az első. Mi azért szavaztuk meg a költségvetést, mert az segít abban, hogy a koronavírus-járvány után Magyarország minél hamarabb újra a növekedés útjára tudjon lépni” – hangoztatta Hollik István.

Videó: ‼️https://www.facebook.com/hollikistvan/videos/856391774887426/
Forrás: https://magyarnemzet.hu/belfold/ujra-bebizonyosodott-a-baloldalt-nem-erdeklik-a-magyarok-video-8331228/

Címkék: Gazdaság 

Kapcsolódó