180 milliárd forint van (volt?) Budapest kasszájában

180 milliárd forint van (volt?) Budapest kasszájában

‼️ 180 milliárd forint van (volt?) Budapest kasszájában, Gyurcsányék ennek ellenére politikai alapon büntetik a "fideszes" kerületeket. Közben áll a Lánchíd-projekt, a város gazos, koszos és elhanyagolt, és egyetlen fejlesztést sem indítottak 8 hónap alatt - még szóbeszéd szintjén sem.

A balliberális városvezetés olyan projekteket is leállított, ahol már az engedélyes kiviteli tervek is megvoltak, azaz már több millió forint közpénzt elköltöttek a projektekre. Ezt a pénzt simán kidobták az ablakon, a pénzt politikai alapon osztják: haveroknak mindent, fideszeseknek semmit.

A kormány segítségének köszönhetően folytatódhatnak az útfelújítások Budapest fideszes vezetésű kerületeiben is, ugyanis a kabinet 5 milliárd forint plusz forrást biztosít minderre. A kormánypárti kerületek azután kerültek nehéz helyzetbe, miután a Karácsony Gergely vezette fővárosi önkormányzat átszabta az útfelújításokra szánt keretösszegeket.

Forrás: https://youtu.be/TUkUvEpMzGY
https://szamokadatok.hu/Post/1223/Karacsony_lenullazta_negy_kerulet_utfelujitasi_keretet
https://szamokadatok.hu/Post/1159/Karacsony_a_fideszes_keruleteket_bunteti_az_utfelujitasokon
https://szamokadatok.hu/Post/1242/Karacsony_es_Horvath_nem_ujitanak_fel_ket_fontos_utat
https://szamokadatok.hu/Post/1281/Karsay_Ferenc_a_XXII_kerulet_Budafok-Teteny_polgarmestere_reagalt_Karacsonyek_hazugsagaira

Címkék: Budapest 

Kapcsolódó