Ismét elővették az új Nemzeti Alaptanterv témáját, láthatóan kevés sikerrel

Lerágott csontot szopogat a DK

Ismét elővették az új Nemzeti Alaptanterv témáját, láthatóan kevés sikerrel

Gyurcsány hívei újra elővették a NAT témáját, de jól látható, hogy már a saját híveiket sem érdekli az indokolatlan fröcsögésük. A Nemzeti Alaptanterv kérdésével korábban sokat foglalkoztunk, ezek a cikkek mind elérhetőek oldalunkon: https://szamokadatok.hu/Search?q=alaptanterv

A forgatókönyv itt is ugyanaz volt, mint a Korózs-féle kamuvideóval: a baloldal országosnak látszó, a valóságban néhány tucat DK-s aktivistát magába foglaló szervezetekkel támadta a hónapokig a több száz tanár és szakember által kidolgozott Nemzeti Alaptantervet. A próbálkozások akkor sem tudtak megmozgatni nagy tömegeket, hiszen a PDSZ tüntetésen nagyjából 30 ember vett részt, mondhatjuk azt is, hogy szűk családi körben tüntettek a NAT ellen.

Mindezek ellenére a DK ismét elővette ezt a témát, hiszen ahogy közeledik a következő tanév, úgy kell az oktatással kapcsolatosan újabb és újabb balhékat gyártani, feszültséget generálni.

Felhívjuk a DK figyelmét arra, hogy az oldaluk tagjainak mindössze 0,04%-át érdekelte a NAT-os akciójuk annyira, hogy azt meg is ossza. Az 57 megosztónak a fele DK-s megyei szervezetek.

A baloldali pártok és álhírgyártó médiájuk népszerűsége csökken, ezt már mindenki láthatja saját szemével, nem is kellenek közvélemény-kutatások, elég ránézni egy-egy ilyen politikus vagy párt oldalára.

‼️ El a kezekkel a gyerekektől!

Forrás: DK Facebook oldala.

Adatok:
https://szamokadatok.hu/Post/310/Kettos_Merce
https://szamokadatok.hu/Post/377/PDSZ_oriastuntetes_es_orszagos_ellenallas
https://szamokadatok.hu/Post/794/PDSZ_az_erettsegibol_is_politikai_akciot_csinal
https://szamokadatok.hu/Post/1229/Mult_szazadi_ertekeken_alapul_a_kormany_energia-_es_klimaterve_az_Enerigaklub_szerint_-_irja_a_444
https://szamokadatok.hu/Post/358/Ha_a_tanar_politizal_akkor_jelezzetek
https://szamokadatok.hu/Post/339/Osszellenzeki_tiltakozas_a_NAT_ellen
https://szamokadatok.hu/Post/306/Akkor_ez_most_szakmai_vagy_politikai_velemeny_a_NAT-rol
https://szamokadatok.hu/Post/325/Tortenelemtanarok_egylete

Címkék: Politika 

Kapcsolódó