Kálmán Olga megtalálta az ultimate bűnöst

A "zorbán!"

Kálmán Olga megtalálta az ultimate bűnöst

‼️ Nem kellett sokat várnunk arra, hogy megtudjuk: maga Orbán Viktor áll Kálmán Olga szerint az index belső vitái, csökkenő népszerűsége és anyagi gondjai mögött. Olvasd végig!

Nemrég írtunk arról több cikket is, hogy bajban van az index, mivel az emberek túlnyomó többsége eddig is józan gondolkodású volt, azok közül pedig, akik eddig elhitték a sok álhírt, egyre többen kezdenek rájönni, hogy amit eddig tálaltak nekik, az mind hazugság. Az index, mint a balliberális pártok egyik fő szócsöve, a titkos baloldali pártkasszák egyik fő kedvezményezettje bajba került, de erről nem (sem) Orbán Viktor és a Fidesz tehetnek. Nézzük a tényeket!

‼️1. A balliberális média önmagát pusztítja, közben a nemzeti médiára mutogat
A nagyok között korábban egyeduralkodó Index konkurenciát kapott saját térfelén belül a nagy médiaelnyomásban a Hír24/24.hu-tól és a 444-től. Ugyanazt a tortát szeletelték tovább. Ahogy ezek az oldalak felfutottak, úgy erodálódott az Index árbevétele a hülyeségmegmaradás törvénye alapján, ugyanis most már ugyanazt az álhírmennyiséget több egymástól (és persze a valóságtól) független kakásvödörből öntik.
Részletek: https://szamokadatok.hu/Post/1287/A_balliberalis_media_onmagat_pusztitja_kozben_a_nemzeti_mediara_mutogat

‼️2. Az Index tarhál, de közben osztalékot fizet: Bár azt kiabálják, hogy nincs pénzük, az olvasóikat átverik és csúnyán lehúzzák, azaz tarhálnak, közben a cégből búsás osztalékot vesznek ki. Az adományokból valakiknek nyaralás lesz, meg új autó, esetleg új ingatlan.
Részletek: https://szamokadatok.hu/Post/1274/Az_Index_tarhal_de_kozben_osztalekot_fizet

‼️3. Az index szerkesztősége élén a korábban igazgatósági tag főszerkesztőjükkel belső információkat osztottak meg az oldalon. Ebből eredően a főszerkesztőjüket, Dull Szabolcsot az igazgatótanácsból kitették, de főszerkesztőként megmaradt, tehát a "függetlenobjektív" álhírgyártást nem akadályozza semmi. Részletek
https://szamokadatok.hu/Post/1318/A_jelek_szerint_a_heten_keveset_hozott_a_tarhalas_ismet_veszelyben_vannak_az_index_propagandistai

‼️4. Összegezve a korábbiakat: A baloldalon csökken a pártok népszerűsége, ebből fakadóan az indexnél csökkenő olvasottsággal és csökkenő bevételekkel szembesülnek. A belső anyagi problémák feszültséget generálnak, a főszerkesztő belső információkat oszt meg, a főszerkesztőt az igazgatótanácsból ezért kirakják. Mi köze van ehhez Orbánnak????

Az index annyira független, hogy a DK azonnal felkarolta, ezen persze nem lepődünk meg, hiszen az index a DK pártpolitikai feladatait hajtja végre, ezért érthető, hogy a párt támogatásáról biztatta saját cégét. De hogyan? Az index annyira független, hogy a DK börtönnel fenyegeti a tulajdonosokat a cég belső döntései miatt.
Megismételjük: A DK BÖRTÖNNEL FENYEGETI EGY CÉG TULAJDONOSAIT BELSŐ DÖNTÉSEIK
Részletek: https://szamokadatok.hu/Post/1326/Az_index_annyira_fuggetlen_hogy_a_DK_bortonnel_fenyegeti_a_tulajdonosokat_a_ceg_belso_dontesei_miatt

‼️5. És akkor most jön Kálmán Olga, aki közli: Orbán a hibás.

Kálmán Olga Hivatalos oldala, Index.hu, Demokratikus Koalíció: Nevetségesek és szánalmasok vagytok! Ne becsüljétek le a magyar társadalmat! A Parlamenti küszön 5% - nincs annyi hülye, aki elhiszi a hazugságaitokat.

ADD TOVÁBB!

Kálmán Olga kamuvideója: https://www.facebook.com/originalkalmanolga/videos/1015761462186628
(A demokrácia és a nyilvánosság jegyében természetesen ki vagyunk tiltva)

Címkék: Média 

Kapcsolódó