A baloldal teljesen elrugaszkodott a realitás talajától

A baloldal teljesen elrugaszkodott a realitás talajától

A járvány elején 60 ezer fertőzöttel riogattak, kifogásolták, hogy kevés a lélegeztetőgép, szerintük egy focista havi bére többe került, mint egy lélegeztetőgép, ezért venni kell sokat.

Következő lépésként (amikor már volt a szükségesnél sokkal több lélegeztetőgép) jött a "Ok, van gép, de nincs orvos" szokásos sületlenség. Kiderült, hogy orvos is van, a Kormány és az Operatív Törzs urai a helyzetnek.

Utána jött az egyéb ellátásokról való kamuvideó-gyártás, kamucivilek hazug nyilatkozatai, kórházakba való betörés, és ott a kórház dolgozójának beállított, a valóságban az egészségügyhöz semmilyen módon nem köthető emberek nyilatkoztatása maszk ügyben, jött a 36000 hazaküldött halálos betegről való mendemonda, és természetesen jöttek a hazug balliberális politikusok, akik mint a hiénák, megpróbáltak az amúgy is túlterhelt egészségügyi rendszert felhasználva és helyzetükkel visszaélve politikai haszonszerzéssel foglalkozni (mint utólag láthatjuk pl. az MSZP támogatottságán - kevés sikerrel.)

A kórházakat adatigénylési kérésekkel bombázták, telehazudták a hazai és a külföldi baloldali sajtót azzal, hogy itt félig összevarrt sebekkel küldenek haza betegeket, nincs maszk, és Orbán meg nem tesz semmit, a Parlament meg bezárt.

Amikor kivétel nélkül minden hazugságukra fény derült, mindenről kiderült, hogy kreált, koholt vádakról van szó, a videók, a képek, a nyilatkozatok, a Terikék, az Athinák meg az összes "civil" akiket nyilatkoztattak egyáltalán nem civilek, hazudnak mint a vízfolyás, és aktívan politizálnak, most jön a következő lépcső: Sok a lélegeztetőgép, meg nagyon drágák.

Ezek a baloldali pártok, politikusok és médiájuk alig várták azt a pillanatot, amikor legalább egy beteg olyan helyzetbe kerülne, hogy nem jut neki lélegeztetőgép.... Egészen biztosak vagyunk benne, hogy még drukkoltak is, hogy ilyen helyzet kialakulhasson. Donáth Anna például nem is titkolta, hogy sajnálja, hogy a járvány első hazai fertőzöttjei nem magyarok voltak, hanem irániak. Nos, ha ilyen helyzet kialakult volna, belegondolni is rossz, hogy milyen visítás lett volna. És ilyen helyzet bizony több "fejlett, nyugati országban" ki is alakult. A baloldal még az égre és felírta volna piros füsttel, hogy "Orbán gyilkos".

A valós helyzet röviden: Magyarország Kormánya természetesen túlbiztosította a lélegeztetőgépek darabszámát, hiszen a járvány kimenetele nem tervezhető, a járvány terjedése lassítható, de a járványt megállítani nem lehet. Mindenki egyetért abban, hogy bár az első hullám nehezén túl vagyunk, de lesz második hullám is. A lélegeztetőgépek műszaki cikkek, ezért ha tönkre megy egy gép, jelenleg nem kell bajlódni a javításával, hanem le kell venni egy új gépet a polcról és kész. A feleslegesnek ítélt gépeket bármikor eladhatjuk, hiszen a kereslet a gépek iránt jelenleg is nagy.

ADD TOVÁBB.

Címkék: Kettős mérce 

Kapcsolódó