A Fidesz multifunkcionális létesítményeket épít

A baloldal sok ezer milliárdot elherdált PPP-mutyiban

A Fidesz multifunkcionális létesítményeket épít

‼️ Ismét terjesztik a szokásos "stadionozós" hazugságokat, ezért most erre egy picit másképp reagálunk. Nézzük meg, hogy mi NEM épült a baloldal által elherdált és ellopott ezermilliárdokból.

Nem épült iskola, nem épült óvoda, nem épült kórház, nem épült rendelő, nem vettek új mentőket, utak sem épültek, és természetesen stadionok sem.

Többen jelezték nekünk, hogy a képen feltüntetett kamuoldalakon februárban megjelent hazug írást kezdték el ismét terjeszteni a baloldali bérkommentelők. A cikk arról szól, hogy "Jaj jaj jaj 32 stadion épült Magyarországon 2010 óta és mindez 350 milliárd forintjába került a magyar adófizetőknek"

Nos a baloldal által kötött M5-M6 autópályák PPP szerződései ennél az összegnél nyolcszor több kárt okoztak a magyar adófizetőknek. Hangsúlyozzuk - ez csak a keletkezett kár, tehát ennyivel lett drágább ez a két autópálya PPP szerződéssel, mintha hitelből építették volna (önerőről nem is beszélünk)

2853 milliárd forint kár: ebből nem épült semmi, az említett autópályákat 2040-ig kell törleszteni. A baloldal megkötötte a szerződéseket, az építkezések által keletkezett rengeteg adó, ÁFA, járulék, stb az ő költségvetésüket gazdagították, a törlesztést már nekünk hagyták.

Itt van egy nagyon jó cikk erről, aki teheti olvassa el. https://g7.hu/kozelet/20190723/negy-szerzodessel-annyit-dobott-ki-az-allam-mint-a-nyugdijpenztari-vagyon/

Az álhírgyárak állításaival ellentétben nem 32 stadion épült, hanem 8 darab 10 ezer fő fölötti stadion és 16 darab 10 ezer fő alatti multifunkciós létesítmény. Erről egy részletes lista itt érhető el:
https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyar_labdarúgó-stadionok_listája

A lista tartalmazza az átadás évét is, így könnyű beazonosítani mit építettünk 2010 óta.

Még egy érdekesség: a migrációs válság kitörése óta már több, mint 500 milliárd forintot költöttünk határvédelemre. Ez a magyar és az európai balliberális politikusok "wilkommen"-politikájának az ára. Ebből a pénzből sem épült semmi, kivéve a kerítést, de annak nem sok hasznát veszik közvetlenül a magyar családok. A kerítés a biztonságunkat szolgálja.
Forrás: https://magyarnemzet.hu/belfold/hollik-istvan-kiszurtak-a-szemunket-20-millio-euroval-7245029/

Akik stadionoznak, osszátok meg velük ezt a cikket, és meglátjátok, hogy utána csend lesz

ADD TOVÁBB!

Címkék: Baloldali rombolás  Országépítés 

Kapcsolódó