Stop liberálisok!

Stop liberálisok!

A balliberális politikusok módszere egyszerű, mint egy faék: Elvonnak, megszorítanak, elbocsátanak, fejlesztéseket leállítanak, a pénzt kitalicskázzák, az embereket ellehetetlenítik, majd mindenben megvádolják a kormányt.
Az adott ábrán szereplő minden egyes állításhoz találtok egy teljes cikket a honlapunkon (https://szamokadatok.hu/). Mi nem csak dobálózunk a szavakkal.

A Lánchídra megvan a pénz: 23,7 milliárd forintot hagyott a kasszában Tarlós erre a célra, mellékelve az engedélyes építési tervekkel. Karácsony Gergely 8 hónapja nem írja ki a közbeszerzést, közben másokra mutogat. Értjük, hogy miért nem írja ki: hülyén nézne ki, ha mondjuk Mészáros adná a legjobb ajánlatot, és az ő cégei végeznék a munkát. Ebből arra a következtetésre jutottunk, hogy Karácsony nem is fogja ezt a munkát megrendelni még 4 évig, mert nem szeretné, hogy kártyavárként omoljon össze a "túlárazott fideszes közbeszerzések vs Lölő" évek óta sulykolt mantrájuk, mivel kiderülnek, hogy a magyarországi tulajdonosi háttérrel rendelkező vállalatok sokkal olcsóbban építenek idehaza, mint bármilyen külföldi cég.

Forrás: https://szamokadatok.hu/Post/1158/Karacsony_Gergely_bejelentette_a_Lanchid_felujitasanak_elhalasztasat_holott_a_penz_megvan
https://szamokadatok.hu/Post/1315/180_milliard_forint_van_Budapest_kasszajaban_Karacsony_Gergely_megis_sir

Címkék: Budapest  Önkormányzat 

Kapcsolódó