Donáth Anna központilag finanszírozott "agymosodát" szervezne

A magyar családok védelme helyett pénzügyi alapot követel az "európai értékek" oktatására

Donáth Anna központilag finanszírozott "agymosodát" szervezne

Donáth Anna ismét Magyarországot támadja, most épp "európai értékeket" akar oktatni és erre még pénzt is kér az uniótól.

Szerintünk inkább a magyar családok megsegítésére kellene pénzt kérnie, a munkájukat elveszítő magyar állampolgárok támogatására vagy a keresztény kultúra értékeinek védelmére. Az "európai értékekből" mi nem kérünk.

Nem kérünk liberális kettős mércét, nem kérünk BLM rasszizmust, nem kérünk Antifa terroristákat, nem kérünk betelepítési kvótákat, nem kérünk beavatkozást a belügyeinkbe, nem kérünk hazugságokat, nem kérünk történelemhamisítást, nemzetellenességet, hungarofóbiát, cenzúrát, erőszakos érdekérvényesítést a többség kárára, és nem kérünk Momentumot sem Donáth Annával az élen.

Nem Magyarországnak kell változnia, hanem a nemzetellenes baloldalnak ideje lenne észrevennie, hogy a népszerűségük nem véletlenül csökken. Hiába gyártottak sok pártot, logót, kamujobboldali pártokat (Jobbik, Mi Hazánk, stb), hiába hoznak létre álfideszes oldalakat és csoportokat, a magyarok többsége józan gondolkodású.

🇭🇺🇭🇺🇭🇺 NEKÜNK MAGYARORSZÁG AZ ELSŐ! 🇭🇺🇭🇺🇭🇺

Donáth Anna dilettáns posztja: https://www.facebook.com/…/photos/29870244…/860503671105356/

Címkék: Európai Unió  Momentum 

Kapcsolódó