Márki-Zay Ceausescuhoz hasonlítja Orbánt

Holott évente több millió forint állami (adófizetői) támogatásban részesül, 5 évig külföldön élt és adózott

Márki-Zay Ceausescuhoz hasonlítja Orbánt

Nem tudjuk, hogy Márki-Zay Péter a nagy gyűlöletében tud-e számolni? Tudjuk, a gyermekvállalás kapcsán nem minden az anyagi, de azért nézzük csak, hogy ő mennyi társadalmi, közösségi pénzbeli segítségtől esne el, ha azok lennének kormányon, akiknek ő is a szekerét tolja. Úgy is mondhatnánk, hogy a hét gyermek "luxusáért" mennyi külön adót kellene fizetniük.

Ha csak a családi pótlékot és az adókedvezményt nézzük, akkor havi nettó 343.000 forinttól esne el, ugyanis a bal-liberális imádottjainak a gyermek és a jövőhöz fűződő ideológiai alapja a következő: magánügy. Senkinek, semmi köze hozzá, ha akarta, állja a cechet. Ha jár is valami segítség, akkor csakis rászorultsági alapon (Ő polgármester, jó fizetéssel, tehát fityiszt neki, ahogy fityisz lenne a gazdag mozdonyvezetőnek, jegyvizsgálónak, postásnak is, emlékezzünk csak Bokros Lajos szép csomagjára, hogy pontosan ezeket tartalmazta!) tehát neki coki. Éves szinten tehát balliberális kormány mellett a Márki Zay család 4 millió 116 ezer forinttal lenne karcsúbb.

Márki-Zay Péter, polgármesteri fizetéséből, havonta 343 ezer forintot fizetne azért az örömért, hogy hét gyermeke van. De természetesen nem járna az ingyen tankönyv se ahogy az fél áron való étkezése se a gyerekeknek. Persze, ő ezt a nyálas képével minden gond nélkül venné tudomásul, hiszen ha balliberális kormány kerülne hatalomra, Márki-Zay Péter még több közpénz felett rendelkezhetne, és ismerve a baloldali visszacsorgatási mechanizmusokat, a gyermekek után jelenleg járó, de a balliberális kormány által elvett családi kedvezmények összegének sokszorosát kapná vissza Nokia-dobozban.

De Ez Márki-Zay Péter, ő közel áll a "tűzhöz". És vajon Ön, kedves baloldali szavazó, hogyan járna velük? Segítünk: évente több millió forinttól esne el, és senkit nem érdekelne, hogy nem tudja fizetni hitelét, vagy romlik a gyerekei életszínvonala, hiszen szerintük a család az "magánügy"

Forrás:
https://makohirado.hu/2020/06/17/marki-zay-ismet-forradalmat-vizionalt-es-ceausescuhoz-hasonlitotta-orbant/
https://www.delmagyar.hu/hodmezovasarhely-es-kornyeke/5-ev-utan-7-gyermekkel-tertek-haza-4201609/
https://profitline.hu/Mennyit-keres-egy-polgarmester-Magyarorszagon-Szamoljunk-399619
https://profitline.hu/Csaladi-potlek-2020-ban-\-\-hany-forint-a-csaladi-potlek-402156
https://zsebremegy.hu/adozas/csaladi-adokedvezmeny-osszege-igenylese/

Címkék: Család  Kettős mérce 

Kapcsolódó