A kölni rendőrök is letérdeltek egy Black Lives Matter terroristák előtt egy nem engedélyezett tüntetésen

Németország megadta magát pár ezer kiképzett terrorista előtt

A kölni rendőrök is letérdeltek egy Black Lives Matter terroristák előtt egy nem engedélyezett tüntetésen

Köln - ahol egy 2015 szilveszterén észak-afrikai és közel-keleti származású fiatal férfiak csoportosan erőszakolták meg és bántalmazták a német nőket a főpályaudvar környékén. Az eset később a kölni fekete szilveszter nevet kapta. A német országos sajtó csak 4-5 nap múlva közölt híreket az eseményekről, az elkövetők származásáról pedig kezdetben hallgatott. Hasonló bűnesetek történtek Hamburgban, Stuttgartban, Zürichben, Salzburgban, Bécsben és Helsinkiben is.

Azok a rendőrök és az a kormány, akik képtelenek voltak megvédeni saját védtelen állampolgárait, most letérdepelnek a terroristák előtt. Az Antifa nevű terrorszervezet minden olyan országban megveti a lábát, ahol a kormányok ilyen-olyan oknál fogva gyávák fellépni velük szemben. Rabolnak, gyilkolnak, fosztogatnak és bőrszín alapján terrorizálják a békés lakosságot. A jelenség kezd a nácik tevékenységéhez hasonlítani.

Igaz, hogy a rendőröknek szolgálatban tilos a politikai megnyilvánulás, ám ebben az esetben a rendőrségi szóvivő mentegeti őket. „Ez a kollégák spontán megnyilvánulása volt, amellyel elítélték a rasszizmus minden formáját...” Hát nem tudom, ez inkább a gyengeség jele és főhajtás az anarchia felett. Németországban is az Antifa vezeti a harcot (mint hajdan a Vörös Csepel), hetek óta tüntetnek, nem kevés anyagi kárt okozva, a sérült rendőröket már nem is említem. Ezzel a gesztussal igazából behódoltunk az erőszaknak, hangsúlyozta Georg Spöttle.

‼️Magyarország Kormánya: Ismételten kérjük - Tiltsák be az Antifa nevű terrorszervezet tevékenységét Magyarországon!

Forrás: https://napitema.blogspot.com/2020/06/a-kolni-rendorok-leterdeltek-egy-black.html
https://hu.wikipedia.org/wiki/Szilveszteri_kölni_szexuális_támadások
https://szamokadatok.hu/Post/1261/Szervezetten_es_bosegesen_finanszirozottan_kepzi_terroristait_az_Antifa
https://szamokadatok.hu/Post/1256/Az_Antifa_terrorszervezetet_tiltsak_be_Magyarorszagon

Címkék: Hírek 

Kapcsolódó