25.000 embernek ad munkát Mészáros Lőrinc

25.000 embernek ad munkát Mészáros Lőrinc

❗️ 25.000 embernek ad munkát Mészáros Lőrinc (Pénztáros Lőrinc, hogy a ballibek is értsék, hogy kiről van szó), a családjukat is figyelembe véve, nagyjából 100.000 magyar ember megélhetését biztosítja "Lölő", akit ugye mindig "jól kitöm milliárdokkal" a "zorbán"

A legtöbb alkalmazottat foglalkoztató hazai cég a Magyar Posta (30000 alkalmazott), a második legnagyobb munkáltató a Mészáros Csoport - 25000 alkalmazottja van.

Arról is be fogunk számolni hamarosan egy videó keretein belül, hogy mi mindent épített a "közpénzzeljólkitömöttlőrinc", most kizárólag a magyar emberek és a magyar családok megélhetésére koncentráljunk. Mit is jelent ez a 25 ezer foglalkoztatott: Ez 25 ezer adózott fizetés, 25 ezer fizetőképes vásárló, 100 ezer érintett ember, ha figyelembe vesszük a családokat is. Ez az összes magyarországi munkavállaló 0,55%-a, ami leírva kevésnek tűnik, de ha belegondolunk, hogy milyen áron teremtünk 25 ezer munkahelyet, ha belegondolunk, hogy átlagbérrel számolva ez a 25 ezer ember több, mint 9 milliárd forintot visz haza havonta, akkor már mindjárt más a helyzet.

Add tovább mindenkinek, aki szerint ez probléma. Nekünk nem egy, hanem 100 Mészáros Lőrincre lenne szükségünk!

Köszönjük, Mészáros úr, hogy hozzájárul hazánk sikeréhez! 🇭🇺🇭🇺🇭🇺
(ballib trolloknak írjuk, hogy ez nem egy fizetett hirdetés, az adatokat a G7, nem éppen kormánypárti oldal tette közzé)

Forrás: https://g7.hu/vallalat/20200603/meszaros-lorinc-lehet-az-orszag-legnagyobb-munkaadoja-az-allam-utan/

Címkék: Média  Megélhetés 

Kapcsolódó