A Józsefvárosi 1 milliárd útja

A Józsefvárosi 1 milliárd útja

Kocsis Máté tette helyre a hazudozó Momentumosokat Józsefvárosban. Érzékenyítenek, valótlanságokat állítanak, "k...a erős képeket készítenek, közben hagyják Józsefvárost lepusztulni.

Kocsis Máté közösségi oldalán tette helyre a Józsefvárosba látogató momentumos európai parlamenti képviselőt, Donáth Annát és a kerület ellenzéki polgármesterét, Pikó Andrást. A liberális politikusok ismét előkapták azt a hazugságot, miszerint a kerületet egyetlen tollvonással fosztotta meg Kocsis Máté a fejlesztési támogatásoktól. Kocsis Máté humorral fűszerezett, velős posztjában pontokba szedve cáfolja a balfácán városatya által kreált álhíreket a szóban forgó egymilliárd forintról.

Nézzük hát a valóságot.

❗️Tisztelt józsefvárosiak! Donáth Anna külföldi-európai képviselő ellátogatott a kerületbe, és aggódott a szintén szdsz/momentumos polgármesterrel. Ismételgették Pikó András korábbi hazugságait a fejlesztési támogatásokról, amit “Kocsis Máté egyetlen tollvonással elvett” - mondták. Nos, akkor mégegyszer a tények, mint Pikó rémálmai:

A kerületi 1 milliárd útja: 💰

2019 április: Sára Botond kéri.
2019 június: Kocsis Máté kilobbizza a kormánynál.
2019 július: a parlament megszavazza (Csárdi Antal “NEM”-mel szavaz!)
2019 október: Pikó polgármester lesz.
2020-ban elérhetővé válik a pénz.
2020 február 13-március 23.: Pikónak fogalma sincs, mit kell csinálni -> nem hívja le a pénzt, míg más városok igen.
2020 március 23.: a kormány a járványhelyzet miatt zárolja a pénzt, mint fel nem használt forrást.
Azóta: Pikó András ahelyett, hogy belátná, hogy egy balfácán, folyamatosan hazudik, és másokat okol.

Pikó azt reméli, ha másokkal is elmondatja a saját hazugságait, akkor igazzá válik. Csak hát ez már nem a Klubrádió, hanem a valóság. És nem ártana, ha legalább egy kicsit értene a kerület vezetéséhez is, mert a gátlások nélküli hazudozás már nagyon jól megy.

❗️Donáth Anna Momentum-főnök pedig ha már eljött Józsefvárosba, inkább lemondathatta volna párttársukat, Szarvas Koppány Bendegúzt, aki lámpavassal fenyegette meg a másként gondolkodókat. Pikónak ugyanis még ez sem sikerült.

Ferenc József írása:

Pikó szégyentérképe: Ezek a házak nem újulnak meg a bénázása miatt (kommentben a kép!)

Pikó András jó liberális módján a saját hibáit mindig igyekszik másra kenni. Így volt ez akkor is, amikor a Kocsis Máté országgyűlési képviselő által kigründolt több mint 1 milliárd forint állami fejlesztési forrást elkótyavetyélte. Mivel nem lépett időben, ezeket a kormány a járvány elleni védekezésre használta fel. Balfácán Pikó pedig térképre rakta a házakat, amelyek a saját hibájából nem tudnak megújulni.

Mint azt korábban megírtuk: Kocsis Máté a kerület országgyűlési képviselőjének lobbizása nyomán 2019-ben az állam 1,125 milliárd forintot különített el a 2020. évi költségvetésből józsefvárosi fejlesztésekre. A pénz lehívására idén februárban nyílt meg a lehetőség, ám Pikóék nem tervezték azt be a költségvetésbe és nem is készítették elő a források lehívását, így a fel nem használt pénzeket a kormány áprilisban a védekezésre csoportosította át. Pikó és csapata mikor rájöttek, hogy elbénázták az ügyet, egyből elkezdtek másra mutogatni. A dolog miatt mindenki hibás volt Pikó szerint, csak ő és talpnyalói nem. Szerinte a gonosz kormány és Kocsis Máté szándékosan vonták el a pénzt. Nyilván teljesen reális, hogy Kocsis Máté, aki ’majd 10 évig vezette a kerületet, és akinek polgármestersége alatt a lepukkant gettóból szépen felújított Józsefváros lett, továbbá itt nőtt fel és itt is lakik, direkt tönkretenné az eddigi munkáját és lakókörnyezetét.

Pikó a kommunikációs trükkjei során minden eszközt felhasznált, hogy besározza Kocsis Mátét. Csárdi Antal LMP-s országgyűlési képviselőt arra kérte, hogy a parlamentben sározza a kormányt és Kocsis Mátét a fejlesztési források miatt. Csárdi ennek készséggel eleget is tett, és mondott fűt-fát, ám idő közben kiderült, hogy ő maga nem is szavazta meg tavaly ezeket a pénzeket Józsefvárosnak. Álszentség? Igen, az.

Ezzel azonban nem elégszik meg Pikó András, aki úgy tűnik nem a józsefvárosiakat képviseli, hanem a politikai karrierjét építgeti azzal, hogy a kormánnyal hadakozik, ahelyett, hogy fejlesztésekért lobbizna. A bénázását most a propaganda médiája térképre is rakta. Íme Pikó szégyentérképe. Ezek a házak nem újulhatnak meg, mert Pikó elkótyavetyélte a már megítélt állami támogatásokat.

Forrás: https://www.facebook.com/…/1015420992319…/10157780617473241/
https://ferencjozsef.blog.hu/2020/05/26/piko_szegyenterkepe_ezek_a_hazak_nem_ujulnak_meg_a_benazasa_miatt

Címkék: Baloldali rombolás  Budapest  Önkormányzat 

Kapcsolódó