A Momentum ismét a szegényeket sarcolná

A Momentum ismét a szegényeket sarcolná

Nagy pofon érte a Donáth családot tegnap: kiderült, hogy az elkészült pszichológus szakvélemény is a volt MSZP-s politikus, Donáth László bűnösségét erősítheti. Ezért hát Anna úgy gondolta, hogy el kell terelni gyorsan a figyelmet, és ismét egy bődületes nagy hazugságot osztott meg a Facebookon.

Anna szerint a rezsicsökkentés nem segíti a szegényeket, holott egy nagycsoportos óvodás gyerek is érti, hogy a rezsicsökkentés mindenkinek jár, és fogyasztásfüggő, tehát nem csak a szegényeket, hanem mindenkit segít egyenlő mértékben (%)

Korábban írtunk arról, hogy mennyit jelent a rezsicsökkentés egy 4 tagú, energiatakarékos, hőszigetelt házban élő család esetében. Akik otthona nincs hőszigetelve, azoknak a nagyobb fogyasztás miatt a rezsicsökkentés nominális értelemben még többet jelent, hiszen a magasabb fogyasztásból járó 20-30% kedvezmény összege is magasabb. Az általunk megkérdezett család által bemutatott számlák alapján az eddigi megtakarításuk 583 ezer forintot tett ki, ami állításuk szerint ez számukra 2 nyaralás árát jelentette.

Add tovább, ha téged is felháborít a Momentum magyarellenes fellépése.

Korábbi cikkeink itt olvashatóak:
https://szamokadatok.hu/Post/167/Rezsicsokkentes_a_Propaganda
https://szamokadatok.hu/Post/15/Rezsicsokkentes
https://szamokadatok.hu/Post/1065/Tombol_a_balliberalis_demagogia_-_ok_majd_megmondjak_mire_kell_kolteni_a_tuzijatek_arat

Forrás: https://www.facebook.com/…/photos/29870244…/841702929652097/
https://www.facebook.com/…/photos/10914131…/168706577939817/

Címkék: Megélhetés  Momentum 

Kapcsolódó